“KONAČNO JE SKINULA MASKU!” Prevarena bivša zadrugarka zeštoko PONIZILA Anđelu – Osudila je da GLUMI ŽRTVU

Showbizz

“KONAČNO JE SKINULA MASKU!” Prevarena bivša zadrugarka zeštoko PONIZILA Anđelu – Osudila je da GLUMI ŽRTVU

U proteklih par dana glavna tema javnosti jeste ljubavni trogao koji čine Ana Ćurčić, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić.

Bivša zadrugarka, Dragana Spasojević, nije mogla, a da ne prokomentariše Zvezdanovu javnu prevaru sa 22 godine mlađom Anđelom, kao i ulazak Ane, nevjenčane supruge nevjernog zadrugara u aktuelnu sezonu rijalitija.

Ona je izjavila da u cijeloj priči vjeruje Ani, kao i da je javnost konačno upoznata sa pravim lice Anđele Đuričić koja je u ovoj sezoni “Zadruge” skinula svoju masku koju je dugo nosila.

– Biram da verujem Ani, jer je Anđela konačno sklinula masku. Prošle godine je Mateja govrio o njoj da je prikrivena. Tada smo svi bili naklonjeniji njoj, a on je ispao negativac. Ni prošle godine nisam imala najbolje mišljenje o njoj, zbog njenog arogantnog i narcisoidnog stava. Ove godine je skinula masku, govori sama o sebi. Ne želim ni da pričam o klipu, koji je postao viralan na društvenim mrežama, gde ima intiman čin, a posle toga se ni ne okupa. Mislila sam da je čista i pedantna, ali sam i to mišljenje promenila. Zvezdanovo ponašanje mi se ne dopada, vređanje Ane je poslednja stvar koju sme da učini. Taj čovek je katastrofa. Definitivno sam na Aninoj strani. Proživela sam slično što i Ana, njoj je doduše teže, jer je sve gledala. Posmatrala je kako on drugoj ženi govori, sve što je nekada njoj. Anu kritikuju jer je ušla sa jednim stavom, a sad je pokazala drugi, a zapravo ni svesni nisu koliko je sve to teško. Anđela je najmanja žrtva u celoj ovoj priči – izjavila je Dragana. (balasevizam.novi.ba)