Cara i dalje BOLE Janjuš i Zvezdan Slavnić, Aleks gori zbog Anđele Đuričić! Filip joj zapretio: Biće i meni SMEŠNO

Showbizz

Cara i dalje BOLE Janjuš i Zvezdan Slavnić, Aleks gori zbog Anđele Đuričić! Filip joj zapretio: Biće i meni SMEŠNO

Rasprava Aleksandre Nikolić i Filipa Cara ovog jutra se polako privodila kraju. On je otkrio koliko mu je teško što mora da se pretvara da mu je okej da sedi između Janjuša i Zvezdana Slavnića, dok je ona isticala koliko joj smeta što Car ne demantuje da bi bio sa Anđelom Đuričić.

Ja sam rekao da ti verujem, a sedim na kauču između muškarca koji je spavao sa tobom i muškarca koji je želeo da spava sa tobom. Ja nisam tip muškarca koji može to da podnese. Treba da imaš takta – rekao je Car.

Ja sam jako fleksibilna – dodala je Aleks.

Pogrešio sam u nekim stvarima, gledam da se posvetim što više. Oseti se da gnječiš, da hoćeš da budem marioneta. Nemaš takta. A neke stvari pas s maslom ne bi pojeo – nastavio je Filip.

I ja zbog tebe ćutim na mnoge stvari – rekla je Nikolićeva.

Vidi, ja kad sebi nešto zacrtam, mene ne može Bog da spreči. Prešao sam preko reči prijatelja i porodice, od tebe otišao Maji i u kanalizaciju. Vidi, tenkom ne možeš da me zaustaviš ad odem. A ja ti pokazujem da želim da ostanem. Ležiš sa mnom, spavaš sa mnom, jedeš sa mnom, smanjio sam druženje sa ljudima, čak i zaj*bancije sa ženama – nastavio je Car.

Ali sve što si uradio sam uradila i ja – rekla je Aleks.

Da, ali ti govoriš da je to poštovanje, a meni pričaš da ću da uradim nešto. To su razlike između tebe i mene. Ja tebi moram da crtam u kojoj se situaciji nalazim. Ja sedeo između dečka koji te je j*bao i dečka koji je hteo da te j*be… A sad zato što si se nasmejala, će to da ti izađe na nos – rekao je Filip.

Smešna mi je situacija, jer ne možemo ni tamo, ni ovamo. Ja neću tamo kod Slađe i nje, ti ovamo. Da li sam ja imala nešto sa Zvezdanom? – pravdala se Aleks.

Nisi, ali ne može se reći i da ništa nisi imala. Lovljenje pogleda, pokušaj poljupca, ruke, zagrljaj… – nastavio je Car. (e-turneja.com)