Car osudio Anđelu: Devojka se izblamirala, ne znam kako će izaći odavde! Verujem i Ani i Zvezdanu: To neće na dobro izaći!

Showbizz

Car osudio Anđelu: Devojka se izblamirala, ne znam kako će izaći odavde! Verujem i Ani i Zvezdanu: To neće na dobro izaći!

Nakon Aleksandre Nikolić, u Šiša bar je stigao Filip Car, koji je otvorio dušu voditelju Marko Đedoviću.

Šta misliš o Zvezdanu, Ani i Anđeli? – pitao je Marko.

Ja svaki put kažem nešto drugo, menja se situacija. Došla je Anđela jutros u rehab, razgovarala, bila uplakana. Kad je Ana ušla, rekao sam Zvezdanu da može da spase Anđelu i Anu sebe, da se povuče, da bude sam. Anđeli sam jutros rekao da misli na sebe, devojka se degradirala. Mislim da je nesrećna u toj ljubavi, da ta ljubav nema perspektivu. Zvezdan je u ruži vetrova, malo Ana, malo Anđela, malo Maja, Aleksandra… Meni se to ne sviđa. Mislim da je imao preveliki ulog, težinu, a onda neozbiljno deluje u svemu. Mora da izabere – rekao je Car.

A one optužbe između Ane i njega? – pitao je Đedović.

Desile su se stravične optužbe, verovatno se bave institucije time. Sigurno da neće ostati samo na tome, kad izađu, mediji, javnost, porodice, imena koja su umešana… Neće to na dobro izaći. Nema temelja da se završi dobro. Ili su u pitanju ozbiljna dela kažnjiva ili ozbiljne klevete. A mislim da ima oba – dodao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.(e-turneja.com)