GROBNICA NINA REŠIĆA OTKRIVA MISTERIJU O POKOJNOM PEVAČU! Poruka na ploči kida dušu, a večnu kuću NIKO ne posećuje!

Showbizz

GROBNICA NINA REŠIĆA OTKRIVA MISTERIJU O POKOJNOM PEVAČU! Poruka na ploči kida dušu, a večnu kuću NIKO ne posećuje!

Pevač i kompozitor Nino Rešić preminuo je 18. oktobra, 2007. godine, a iza sebe ostavio je ćerku Sandru Rešić, koja je danas i te kako poznata pevačica, a mnogi kažu i da je opravdala njegov talenat, koji je očigledno nasledila od njega.

Na Jutjub kanalu pojavio se snimak Ninove večne kuće, a ono što su mnogi primetili jeste detalj. Naime, Ninovo grobno mesto otkriva i istinu o njegovom imenu. Spekulisalo se o pravom imenu ovog kompozitora, a na grobnoj ploči piše Rešić Amir Nino.

– On je sahranjen ovde, u Bosanskoj Dubici. Niko od porodice ne dolazi. Spomen ploču podigao je njegov daidža (ujak, na srpskom, prim. aut.), a ne deca i bivše žene. To i piše na spomen ploči Kasnije, pre oko dve godine, Ninov prijatelj Neša na spomenik je postavio i knjigu na kojoj je ispisana emotivna poruka. Takođe, najverniji fanovi postavili su zvezdu koja se jasno vidi. Sve to nije učinio niko od njegovih, nije učinila najbliža porodica – ispričala je tada sagovornica za Telegraf.

Podsetimo, Sandra Rešić, Ninova ćerka govorila je za domaće medije pre nekoliko meseci o detaljima života pokojnog oca.

Ninova naslednica Sandra ipak tvrdi da je trebalo da mu posveti neki red s obzirom na to da joj je, prema onome što je od oca saznala, bio velika ljubav.

– Nisam čula za njenu biografiju. Ne znam da ni je napisala. Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voleli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav – rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac, koja je tresla estradu devedesetih, a onda se osvrnula na dnevnike koje je folker pisao:

– U tatinim dnevnicima nema ništa! Odmah to moram da kažem! Nema ničega spektakularnog, što bi, kada bi se objavilo, izazvalo skandale. Moja mama je imala prilike svojevremeno da pročita delove. Toje bio ono: ,,Danas je bio 14. januar…” IOpisivao je svakodnevnicu. Meni je žao što nemam Ninove foto – albume, jer tzu je bio sav njegov svet. On je sve slikao. Od njega mi je ostala samo jedna košulja, u kojoj je snimao spot sa Draganom Mirković “Divlja devojka”. To je jedina njegova fizička stvar koju imam – govorila je Sandra. (Kurir.rs/Republika)