Majka Rašida Sakića sumnja da joj je sin otrovan u zatvoru: Osjećala sam da će se nešto desiti!

Showbizz

Majka Rašida Sakića sumnja da joj je sin otrovan u zatvoru: Osjećala sam da će se nešto desiti!

Majka Rašida Sakića Velida Milikić ne prestaje da plače za sinom koji je jutros preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici.

U razgovoru za Kurir kaže da je mjesecima strepila od najgorih vijesti.

– Ne znam šta da vam kažem, teško mi je jako. Mlađi sin mi je javio prije deset minuta da je Rašid preminuo. Njemu je to neko javio, znate kako već to ide. Ili je otrovan ili se nešto desilo, ne znam, ne znam. Sumnjam, a ne znam šta da vam kažem – ponavljala je nesretna žena.

Kako kaže predosjećala je najgore.

– Osjećala sam da će se nešto desiti. Oduvijek je imao neke probleme, oduvijek sam razmišljala da li će ga neko ubiti. Eto, on je bio za sve dobar samo za sebe nije. Nisam dobro zdravstveno imam operaciju kičme i sada kad mi je sin javio ne znam kako ću sa bolom. Ne znam ni gdje će sahrana biti. On ima sina u Loznici i ženu. Šta će sad da bude ne znam – ponavljala je neutješna majka.

Sa Sinanovom suprugom Sabinom i njenom kćerkom Đulkicom nije u kontaktu.

– Nikada se sa Sabinom nisam čula. Niti smo u dobrom odnosu. Otkako sam se rastala sa Sinanom svako je krenuo na svoju stranu. Ćelu je othranio baba i deda. Vjerujte da nije imao nikakvu zaštitu od oca, ma ni od koga.

Velida se sjeća i posljednjeg razgovora sa preminulim nasljednikom.

– Bilo je to kada je tek stigao u zatvor u Mitrovicu. Prije toga je bio u Sarajevu i bili smo u kontaktu. Živio je sa nekom curom. Pobjegao je iz bolnice jer je imao nanogicu. Ode jedna mladost – završava potresnim riječima Velida. (ekskluziva.ba)