Da srce pukne: Tužna sudbina ubijenog muškarca iz Priboja, od ovog nije mogao da se oporavi…

Svijet

Da srce pukne: Tužna sudbina ubijenog muškarca iz Priboja, od ovog nije mogao da se oporavi…

Muškarac (35) iz Starog Priboja preminuo je nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru ovog grada krvnički pretukao sugrađanin (28). Prema riječima poznanika nastradalog mladića, on je prije manje od pola godine ostao bez oca, sa čim se teško nosio.

Stravični napad dogodio se u kafiću, a napadač, prema saznanjima koji su mediji prenijeli, radi kao pripadnik Interventne policijske jedinice u Beogradu.

On je tokom vikenda došao u rodni grad, a u trenutku napada bio je van dužnosti.

Sagovornik portala Nova.rs navodi da je porodicu ubijenog mladića prije pola godine zadesila velika tragedija. Ubijeni se od toga teško oporavljao.

– Otac mu je preminuo, a sa njim su ostale i dvije sestre. Dugo nije iz kuće izlazio, i taman kada je krenuo da se vraća normalnom životu, evo šta je dočekao – kaže poznanik nastradalog mladića.

Prema riječima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, ubijeni muškarac se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao osumnjičeni sa kolegom.

– Nakon kraće svađe, on je nasrnuo na muškarca i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svjestan šta se događa. Kroz cijeli kafić se prolamao vrisak: “Ubio ga je, ubio ga je”. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt – kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, napad su snimile sigurnosne kamere iz lokala. Pretpostavlja se da će to olakšati istragu ubistva u lokalu.

Podsjetimo, ubistvo se dogodilo u noći između subote i nedjelje. Muškarac je od posljedica teških povreda preminuo na licu mjesta, prenosi nova.rs. (ekskluziva.ba)