Najzgodnija doktorica traži muža: Mora imati preduzetnički duh

Zanimljivosti

Najzgodnija doktorica traži muža: Mora imati preduzetnički duh

Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba na temelju procijene koju su napravili eksperti koji rade na ovom showu.

Među njima je i doktorica Petra Meštrić, koja trenutno radi u jednoj zagrebačkoj ordinaciji, ali i vodi hostese u jednoj agenciji te se bavi društvenim mrežama.

U show se prijavila kako bi pronašla ambicioznog i ispunjenog muškarca. Nekoga sličnog sebi

“U ‘Brak na prvu’ prijavila sam se jer dugo nisam bila ozbiljno zaljubljena. Došao je fakultet i za ozbiljnu ljubav nije bilo vremena. Nisu se karte tako posložile. Kažu ‘tako mi je pao grah’. Od partnera očekujem da je zabavan, duhovit, spreman na avanturu i akciju. Volim muškarce koji su viši od mene, koji drže do sebe. Koji su mi privlačni i ugodno društvo. Klišej ili ne, ali da ima ono nešto, onaj klik. Voljela bih da mi se u showu dogodi taj klik i da sa nekim započnem nešto lijepo. Gledajući dugoročno, za život tražim ambicioznog muškarca. Nekog ko je poduzetničkog duha. Prepun ideja. Inteligentan. I sama sam takva i teško mi je zamisliti se s nekim ko ne radi. Ne želi raditi. I prepušta se vremenu. Treba mi osoba koja će svojim radnim navikama gurati mene naprijed i podržavati me. To bi valjda tada bilo obostrano. To vidim kao uspjeh u vezi i takvu vezu kao sretnu vezu. Naravno uz leptiriće na najjače. Ako nema leptirića, strasti i ljubavi, ništa drugo neće nas odvesti ni do druge kave”, kazala je Petra.

Petra već jedno vrijeme nosi titulu najzgodnije doktorice u Hrvatskoj.

“Naravno da u Hrvatskoj postoji još prekrasnih doktorica, bankarica, advokatica, prodavačica…ma lijepih žena ima svuda oko nas. Međutim ovo je nekako krenulo spontano i osim što me iznenađuje moram priznati da mi zaista jako godi. Neću se buniti. Komentara i komplimenata ima. Ima i loših komentara, ali to je normalno. Takve većinom ni ne čitam”, poručila je.

“Na Instagramu imam profil kojeg volim zvati moja bebica. Volim tu vrstu komunikacije s korisnicima Instagrama. Volim i tuđe profile. Učim od drugih. Pa tako i ja stvaram svoj profil. Čini se da to dobro radim jer imam ne mali broj pratitelja, a ako smijem reći, prije dvije godine ukraden mi je stari profil od 100 tisuća pratitelja. Na njemu sam imala i ozbiljnije poslovne suradnje koje su malo popravljale moj tada studentski život i gubitak toga ozbiljno me pogodio. Međutim ja sam takva, evo me opet s novim i opet mi ide. Ne možete se mene riješiti”, našalila se Petra. (saznajemozavas.com)