ZORANA”ZIVIM I RAIDM U SLOVENIJI IMAM 41 GODINU I ZELIM UPOZNAVANJE”

Zanimljivosti

ZORANA”ZIVIM I RAIDM U SLOVENIJI IMAM 41 GODINU I ZELIM UPOZNAVANJE”

Interesi:
Imam mnogo interesa, ali glavni mi je sport. Obožavam ples, plešem od svoje 8. godine. Sa velikim bih zadovoljstvom otplesala s tobom bilo koji ples ako želiš, a mogu ti biti i učitelj. Volim i pozirati za fotografije, to me razveseli. Imam svoj posao – radim posao koji volim i donosi mi novac. Mogu se nazvati sretnom, ali nemam žensku sreću, jer mi je najvažnija obitelj. Sanjam da se ujutro probudim i otrčim u kuhinju da ti napravim ukusan doručak. Svaki šef iz Pariza bio bi ljubomoran na moje kuharske vještine. Slobodno vrijeme volim provoditi vani jer obožavam prirodu i šetnje. Volim životinje i kad sam bio klinac sanjao sam da izgradim azil za životinje.

Samoopis:
Volite biti sretni; učinio si da budeš sretan, nitko ne može biti sretan osim tebe samog. Ja sam osjećajna i vrlo nježna žena koja svoju srodnu dušu traži na ovoj stranici. Nisam baš visoka žena pa je moj životni moto “niske dame stvorene su za ljubav”! Imam plave oči i crnu kosu. Opušten sam i društven. Vesela sam i uživam usrećivati ​​ljude oko sebe. U vezi cijenim iskrenost i poštovanje. Možete li zamisliti svoj sretan život sa ženom punom ljubavi i nježnosti? Ja sam upravo ona žena koja ti može dati sve ovo.

Zorana traži:
Volim život, ali najviše od svega želim uživati ​​u svim njegovim bojama ne sama, već sa svojim voljenim muškarcem. Starim i shvaćam da je prošlo doba bajki i čuda. Lijepi princ neće ubiti zmaja da me oslobodi iz tornja. Ne mogu samo sjediti i čekati. Zato sam odlučio djelovati sam. Došla sam na ovu stranicu pronaći svog princa, svog pouzdanog, zrelog i brižnog muškarca koji će me voljeti svim srcem. I, naravno, voljet ću ga zauzvrat! Mogu ovo obećati. Vaša princeza vas čeka! (saznajemozavas.com)