Zivim U Austriji Imam 25 Godina I Zelim da Mi se JAVE STARIJI”

Zanimljivosti

Zivim U Austriji Imam 25 Godina I Zelim da Mi se JAVE STARIJI”

Posao mi oduzima previše vremena pa imam malo vremena za svoje hobije. Volim posjećivati ​​teretanu, obožavam životinje posebno pse. Ali za sada nemam ništa od njih.Ponekad volim aktivan odmor, a ponekad sam vrlo domaća osoba. 🙂 Bavim se puno sportom, volim jogging, fitness, skijanje, klizanje. Slikanje me opušta. Obožavam kuhati.

Licni Opis
Vrlo sam nježna i topla. Ako me vidite u stvarnosti, primijetit ćete da sam ženstvena žena. Žena koja traži muškarca kojeg će voljeti, poštovati, pružati nježnost i moju brigu. U tim sam godinama da sam dovoljno mudra da shvatim da je ljubav nešto što ovisi o tebi, to je toplina koju želiš podijeliti. Kao osoba osjećam se kao smirena, odana i nekonfliktna žena, koja cijeni sve što muškarac čini za mene, koja razumije potrebe muškarca i spremna je prihvatiti i poštovati.Prilično sam zreo. Ja imam jak karakter i nikad ne odustajem. U isto vrijeme sam ženstvena, romantična, dobrog stila i ukusa, lijepog ponašanja i pravih vrijednosti. Volim poklanjati osmijehe i ugodne emocije ljudima. Ne bojim se napustiti svoju zemlju i preseliti se živjeti sa svojim muškarcem. Spremna sam na poteškoće, jer znam da zajedno možemo ovo podnijeti.

Tražim
Htjela bih ovdje upoznati partnera koji zna što želi, ima ciljeve u životu, želju za snažnom vezom i spreman je raditi na tome. Koji će prihvatiti moj rad, voljeti me, poštovati i biti vjeran.Ne želim princa. Želim jednostavnog čovjeka sa osobinama kao što su poštenje, odanost, odgovornost. Uživam u romantici i ugodnim iznenađenjima, provodeći vrijeme u nekom lijepom okruženju i radeći vrlo različite stvari zajedno! Za mene je važno gledati u istom smjeru. Želim ustati ujutro i pogledati u oči svoje voljene pune ljubavi i brige. Za takvog muškarca sam spremna ići kroz život i biti mu pouzdana, odana i najbolja žena. (saznajemozavas.com)