ENIDA”MLADA ALBANKA IMA 27 GODINA I ZELI UPOZNAVANJE I VEZU JAVITE SE”

Zanimljivosti

ENIDA”MLADA ALBANKA IMA 27 GODINA I ZELI UPOZNAVANJE I VEZU JAVITE SE”

Interesi
Uvijek pokušavam pronaći vremena za svoje hobije i živjeti bogat život. Kreativna sam i aktivna dama, bavim se sportom i plesom. Volim jogu, igram badminton, a volim i voziti bicikl. Čini mi se da ako osoba nije imala bicikl u djetinjstvu, onda nije puno vidjela u svom životu! Ako volite, poput mene, brzu vožnju biciklom, onda smo ti i ja na putu! Osim sporta, jako volim umjetnost. Volim slikati. Moje slike su snovi na papiru ili platnu. Zahvaljujući crtanju, jako uživam u slikanju. Posebnost fotografije je u tome što je ona zajednički rad umjetnika i prirode. Strast prema crtanju i fotografiji tjera me da učim nešto novo i usavršavam se. Također, volim slušati glazbu, pa se sa sigurnošću mogu nazvati ljubiteljem glazbe. Kad pronađem glazbu koja odgovara mom raspoloženju, Razumijem da za sreću nije potrebno toliko. Svake večeri nađem vremena za čitanje fascinantne knjige. Čitanje je za mene najugodniji način zanemarivanja životnih problema. Općenito, bez obzira što volim, što god radim, uvijek će mi trebati pametan i vjeran pomoćnik – knjiga.

Licni Opis
Imam žarke želje, pa se ne bojim reći da me to dovelo ovdje. Ja sam draga, pozitivna dama koja se uvijek trudi sve napraviti brzo i jednostavno, jer u sebi nosim puno energije, ljubavi i strasti. Da, kao i sve dame volim primati poklone, ali kad se ljudi oko mene vesele mojim iznenađenjima, to me čini još sretnijom! I iskreno vjerujem da ću naći nekoga tko može biti sa mnom u ljubavi i slozi, tada ćemo sigurno postati idealan par!

Tražim
Ja vjerujem u ljubav na prvi pogled, a ti? Nadam se da će to biti ljubav prema mom jedinom i dragom muškarcu! Siguran sam da ste pošten, ljubazan, nježan i pažljiv čovjek. Ako si ti taj koji mi je spreman otvoriti svoju dušu i srce, pusti me u svoj život i dopusti mi da ga svojom ljubavlju učinim svjetlijim i sretnijim!Trudim se uživati ​​u svakom danu. Uvijek se prema svemu što radim odnosim s dušom. Vjerujem u čuda, iako su ona u našem svijetu prerijetka, pa smatram da od života treba samo uzeti ono što nam treba, a ne čekati, činiti korake, stvarati vlastitu povijest. Uvijek na sve gledam s osmijehom i znam da nam život pruža ogroman broj prilika, jako je važno tu priliku ne propustiti. Imam dobar smisao za humor i vjerujem da je pozitivno raspoloženje ključ sretnog života. Volim upoznavati nove ljude i istraživati ​​nova mjesta i stvari. Kao žena, jako sam puna ljubavi, nježna, obožavam poljupce i vjerujem da smo rođeni da volimo i budemo voljeni. Znam sigurno da postoji moja srodna duša na ovom svijetu, moja slična duša. (saznajemozavas.com)