SELMA”IMAM 37 GODINA IZ TUZLE SAM I ZELIM DRUZENJE I DOPISIVANJE JAVITE SE<3

Zanimljivosti

SELMA”IMAM 37 GODINA IZ TUZLE SAM I ZELIM DRUZENJE I DOPISIVANJE JAVITE SE<3

Interesi
Volim sport i vodim aktivan način života. Posjećujem fitness – plesni studio Pole dance, stretching i orijentalni ples. Također, obožavam šivati, iako mi to ne ide uvijek, ali ne odustajem, jer jako volim ovaj posao, a da bi uspjela treba puno učiti i usavršavati se. Skoro sve svoje slobodno vrijeme bavim se šivanjem, jer me šivanje smiruje i pruža mi veliko zadovoljstvo. Ali najviše od svega volim fotografirati strance na ulicama. Svaka osoba je lijepa na svoj način. Jako volim otkriti tu ljepotu u čovjeku. Sviđa mi se kako ljudi cvjetaju, mijenjaju se pred našim očima i pokazuju svoje prave emocije. A kako volim putovati, slikama pokazujem kako ja vidim ovaj svijet i ljude u njemu. Općenito, fotografiram iz srca i ne prestajem vjerovati u sebe i svoje slike!Za mene je najvažnija jaka obitelj. Znam da je teško za oboje. Ali vrijedno je takvih napora. Imam mnogo kvaliteta za izgradnju snažne obitelji. Ja sam ljubazna, slatka i odana dama. Volim stvarati udobne dizajne. Obožavam cvijeće i u našoj kući možete vidjeti puno cvijeća. Sanjam imati djecu i 2 psa. Ako trebate isto, javimo se. Kreirajmo našu sreću zajedno!

Licni opis
Ja sam privlačna, ljubazna, brižna, privržena i strastvena žena kojoj je obitelj uvijek na prvom mjestu. Možda se zahvaljujući ovoj stranici konačno sretnemo s tobom i stvorimo divno vulkansko jedinstvo koje će zaslijepiti naša lica osmijehom i žarkim otkucajima srca.Tražim pažljivog i nježnog muškarca. Muškarac koji neće skrivati ​​svoju romantičnu stranu. Mislim da je najvažnija muška kvaliteta odgovornost za svoju obitelj, za svoju ženu, za svoju djecu. Ovdje sam ne da igram igrice! Tražim ozbiljnu vezu s muškarcem koji može vjerovati mom srcu jednom zauvijek!

Tražim
Ne tražim zabavu i ne želim biti sam, stoga mislim da je vrijeme da razmislimo o svom osobnom životu i novim vezama. Važno mi je da čovjek prije svega bude osoba i da shvati da samouvjereno korača ovom zemljom, a njegove riječi bi mi uvijek zvučale posebno! Želim pored sebe imati dobrog, snažnog, brižnog, odanog i pouzdanog muškarca koji zna cijeniti ženu, a svog muškarca želim nadahnuti na nova postignuća i učiniti ga sretnijim svakim danom. Godine nisu važne, ali najvažnije je dobro raspoloženje, želja za životom i uživanjem u svakom danu! (saznajemozavas.com)