“SAD ĆU SE POSVETITI SEBI!” Prvo pojavljivanje Lune nakon porođaja: Spomenula Gagija i Anabelu, a u budućnosti želi samo JEDNO

Showbizz

“SAD ĆU SE POSVETITI SEBI!” Prvo pojavljivanje Lune nakon porođaja: Spomenula Gagija i Anabelu, a u budućnosti želi samo JEDNO

Blogerka i pevačica Luna Đogani pre par dana na svet je donela još jednu devojčicu po imenu Lana.

Luna je sada odlučila da podeli svoju radost i sreću zbog rođenja drugog deteta, ali i da progovori o svemo onome što je intrigiralo javnost u periodu njene trudnoće.

Kako je rekla ona se odlično oseća, puna je energije, dovoljno spava i uživa u ulozi majke!

– Moja prva ćerka je odlično prihvatila svoju sestru. I ona je mala, dosta je posesivna, voli pažnju, ali je baš lepo prihvatila, stalno je sa njom. Čak je i hrani, peva joj… Dobro je što se Lana ne žali. Zaista sam srećna što ima takav osnos prema njoj, rekla je Luna i otkrila kako su odabrali ime:

– Lako smo se dogovorili za ime…volimo ta kratka, slatka imena. Ja sam još kao mala želela da se moja sestra zove Lana i od tada mi se dopada to ime…Predložila sam i eto.

Ona je objasnila i kako je provela vreme u bolnici i da li joj je nešto smetalo:

– Ovaj put sam želela da budem sama u apartmanu za razliku od prvog puta… tražial sam mir i bila sam sama. za to sam se odlučila zato što su tamo dozvoljene posete i to sam želela da stalno budem sa svojima. Nemam loše iskustvo zaista. Bolnički dani mi nisu teško pali. Bukvalno sam se odmorila, lepo spavala, jela, rekala je ona pa dodala kakva je sada situacija kod kuće:

– Tamo je sve super, odlično funkcionišemo sa dve bebe. Ništa mi teško ne pada! Što se tiče trešeg deteta, za sada ne planiramo prinovu u naredne dve godine. Sada želim da radim na sebi… hoću da se skockam, da budem zgodna, dobra mama sa dva deteta. Za nekih pet, šest godina možda dođe neki dečak… možda jedan Luka, to nam je odabir imena za dečaka…, dodala je koroz osmeh.

Luna je odgovorila i na pitanje novnare emisije ”Premijera vikend specijal” da li bi možda nekada usvojila dete:

– Kada bih mogla i imala uslove… možda bih i usvojila dete. Svima bih volela da pomognem, svoj deci ovog sveta… takođe udomila bih i sve životinje, nekako kad bih imala neku veliku kuću udomila bih sve, rekla je Luna.

Anabela i Gagi Đogani, Lunini roditelji oduvek su njena podrška, a evo kako su oni reagovali na prinovu:

– Mama i tata su odlepili za Lanom. Mama mi je jednom rekla ”Bože, kako ću sada moći da podelim ovu ljubav koju imam prema Miji…”! Eto čim su je videli zaljubili su se i u nju i zavoleli je nenormalno, zaključila je Luna!(Kurir.rs/Pink)