OVO JEDE NAJMOĆNIJI ČOVEK NA ESTRADI: Saša Popović uz ovu CAKU za 2 nedelje skine 5 KG, a doručak mu je SIROTINJSKI

Showbizz

OVO JEDE NAJMOĆNIJI ČOVEK NA ESTRADI: Saša Popović uz ovu CAKU za 2 nedelje skine 5 KG, a doručak mu je SIROTINJSKI

Saša Popović uveliko gazi sedmu deceniju, a i dalje ima izgled i kilažu kao sa početka karijere. Tajna je u disciplini kojom godinama održava idealnu kilažu i zahvaljujući kojoj za dve nedelje može da skine pet kilograma.

-Trudim se da doručkujem, ručam i večeram kod kuće. Osim kad snimamo „Zvezde Granda“, onda imamo pauzu i obično večeramo oko 6 sati. Što se tiče doručka, to mi supruga sprema, ali i nije neki doručak. Ja doručkujem crnu kafu bez šećera i jednu kiflu koju podelimo na četiri dela i istostiramo. To je moj doručak. Za ručak volim da jedem meso sa salatom bez hleba, večera takođe slična. Ko hoće da smrša neka za ručak dva-tri dana, na primer jede kajganu sa povrćem. Mora lagano da se jede da bi se održavala linija – otkrio je svoj recept Popović.

I dok zimi sebi da oduška kada je reč o hrani, leti se pridržava svog režima ishrane i aktivnosti.

– Leti sam uvek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima- rekao je Saša.

Popović je nedavno napunio 69 godina, a za Grand otkrio je zbog čega rođendane više ne slavi.

– Posle pedesete to više ne radim, to je bio poslednji koji sam proslavljao. Sada mi je ovo najtužniji dan zato što svake godine 24. aprila sam godinu dana stariji i bliži sam jednom placu koji ću sada kupiti -istakao je Saša, dok je na pitanje šta će raditi ako doživi stotu, šaljivo odgovorio:

– Teško, taj ko doživi stotu taj nije radio u Grandu i nije radio sa pevačima i pevačicama. (kurir.rs/grand)