”Plazio se, slinio, može djed da mi bude” Selma Bajrami oplela po Eri Ojdaniću

Showbizz

”Plazio se, slinio, može djed da mi bude” Selma Bajrami oplela po Eri Ojdaniću

Pjevačica Selma Bajrami je sinoć u emisiji “Ami G show” imala neprijatnu situaciju dok je slušala o intimnim odnosima Ere Ojdanića na šta je reagovala burno govoreći voditelju da promijene temu.

Mnogi su pomislili da je imala problem sa Ognjenom Amidžićem, a danas se oglasila i svima razjasnila šta je bio problem.

– Zbog sinoćnjih dešavanja na Pink televiziji, ja sam još uvijek pod utiscima… Želim od srca svima da se zahvalim što slušate novu pjesmu “Harem”, a posebno želim da se zahvalim produkciji Pink na uspješnoj saradnji koja traje skoro 25 godina, kao i Ognjenu na sinoćnjem gostoprimstvu. Ne mogu a da se ne osvrnem na moj sinoćnji komentar u “AmiG show” upućen “gospodinu” koji je sve vrijeme potencirao seks i plazio jezikom sa sve slinama gledajući u mene, iako može da mi po godinama bude djed. Njegov odgovor na njegovo pitanje je bila samo kap koja je prelila čašu. Mene je sramota njegove sramote i godina.

– Svi koji su sinoć pomno pratili emisiju, znaju da moj komentar nijednog trenutka nije bio upućen Ognjenu, niti bilo kakva kritika o načinu njegovog rada i vođenja emisije. Još jednom hvala produkciji Pink na toploj dobrodošlici. Slušajte novi pjesmu “Harem”. Voli vas vaša Selma. – objavila je selma na Instagrami. (express.ba)