Doživela peh u programu uživo: Jovana Jeremić bez brusthaltera – pokazala previše

Showbizz

Doživela peh u programu uživo: Jovana Jeremić bez brusthaltera – pokazala previše

Jovana Jeremić izjavama, ali i neobičnim stajlinzima redovno skreće pažnju javnosti na sebe, a sada je u jutarnjem programu doživela mali peh.

Voditeljka se u emisiji pojavila u provokativnom stajlingu, šljokičavom kombinezonu sa otvorom na leđima.

Kako nije obukla brushalter uz ovu kombinaciju, sve vreme je nameštala grudi kako joj ne bi ispale, a u jednom momentu su sevnule malo više.

Kada je Jovana Jeremić prišla gostima primetila je da se kombinezon pomerio više nego što bi trebalo i da se vidi deo intimnog dela tela.

Odmah je namestila kombinezon, i nastavila da vodi emisiju.

Inače, glumac i voditelj Milan Kalinić nedavno je prokomentarisao u jednoj emisiji ponašanje koleginice Jovane Jeremić, te istakao da mu nije jasno kako je moguće da ona uopšte radi na televiziji.

Međutim, tada je Jovana izjavila, da Milan voli žene baš kao što je ona, a on je njenu izjavu prokomentarisao u jednoj emisiji.

– Jovana Jeremić je izjavila da ti voliš žene i pališ se na žene kao što je ona – rekao je voditelj na Hype, a Milan Kalinić je, uz osmeh, odgovorio na to: “Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto žene sad znate kakve žene treba da mi prilaze”. (sd.rs)