AKO NE MOŽEŠ POMOĆI BAR PODIJELI .DJEVOJČICA ANA TREBA NAŠU POMOĆ…

Svijet

AKO NE MOŽEŠ POMOĆI BAR PODIJELI .DJEVOJČICA ANA TREBA NAŠU POMOĆ…

Humanitarna organizacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Anu Jusufović (2017).

Ana je devojčica rođena 11.11.2017. godine u Novom Sadu. Njena borba sa životom je počela još pre rođenja jer je u toku razvoja gubila kiseonik. Usledio je hitan carski rez i prevremeni porođaj, koji je na žalost, ostavio trajne posledice po Anino zdravlje. Višestruka oštećenja mozga su uzrokovala uspostavljanje dve dijagnoze, cerebralne paralize i epilepsije.

Ana je sa rehabilitacijom krenula sa mesec dana starosti. Još uvek ne sedi samostalno, po malo puzi, ne stoji, ne hoda, ne govori. Potrebni su joj svakodnevni tretmani i rehabilitacija, kako bi napredovala. Sredstva su joj potrebna za operativne zahvate, specijalističke preglede, dijagnostiku, rehabilitaciju, tretmane matičnim ćelijama, logopedsko, defektološke tretmane, za hipoterapiju, hidroterapiju, ortopedska, medicinska i druga potrebna pomagala kao i za putne troškove i smeštaj, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira troškove lečenja, stoga se obraća svim humanim ljudima, da pomognu koliko je ko u mogućnosti. (najboljanarodnamuzika.com)