NEUTEŠNI OTAC OTKRIO KADA JE MLADA PEVAČICA POGINULA: Nebojša tog dana objavio srceparajuću poruku: Sve se jutros promenilo….

Svijet

NEUTEŠNI OTAC OTKRIO KADA JE MLADA PEVAČICA POGINULA: Nebojša tog dana objavio srceparajuću poruku: Sve se jutros promenilo….

Mlada pevačica Andrijana Lazić stradala je u užasnoj tragediji koja se dogodila 10. januara u Dubaiju, a sa tragičnim gubitkom, njeni najbliži se ne mire.

Andrijana je otišla 7. januara, sa drugaricama, a tri dana kasnije, je stradala kada je pala sa 24. sprata u Dubaiju.

Njen neutešni otac, Nebojša Lazić, je potvrdio užasnu vest, a na svom Fejsbuk profilu se, 10. januara, na dan tragedije u potresnom oglašavanju oprostio od ćerke.

– Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele.Donela si radost u moj život. 2. novembra 1995. godine kada si rođena svi su govorili “Anči je sva na tebe”. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvek želio sve najbolje i mnogo volio, znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je tvoja samo reč izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu! Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer očevi su uvek posebno slabi na ćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta – napisao je Nebojša, a potom otkrio da se neutepnoj porodici svet srušio kada su saznali za vest o gubitku njihove ćerke:

Kažu, mala deca mala briga! A realnost je velika deca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš “tata nemaju šporet”. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bi voleo da me sekiraš svaki dan mog života samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje, pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli – napisao je on na Fejsbuku. (Kurir.rs)