Ako ne možeš pomoći, bar podeli! Mama Marina moli dobre ljude da pomognu njenom sinu

Svijet

Ako ne možeš pomoći, bar podeli! Mama Marina moli dobre ljude da pomognu njenom sinu

Despot Šipić (2017.) je prevremeno rođeno dete, a to je i razlog zbog kojeg ima poremećaj iz spektra autizma, poteškoće u govoru, razumevanju i shvatanju. Takođe, ima vrstu epilepsije, koja izaziva plač i strah.

Bez obzira na sve problem sa kojima se junački nosi, Despot je nasmejan dečak, pun topline i ljubavi.

Sredstva su Despotu potrebna za tretmane matičnim ćelijama u Turskoj, logopedske i defektološke tretmane, kreativni materijal, senzornu sobu, putne troškove i smeštaj.

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira neophodne tretmane i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Despotu, da bude kao i sva ostala deca, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 100 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Ne propusti!

Nova metoda liječenja HEMOROIDA priznata od strane svjetskih stručnjaka. Dovoljno je samo nanijeti prije spavanja na ovaj….
Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže. (dnevne.net)