Preslatka djevojčica Mela hitno treba pomoć dobrih ljudi!

Svijet

Preslatka djevojčica Mela hitno treba pomoć dobrih ljudi!

U malenom gradu Ključu gdje se život odvija tiho, jedno srce kuca snažno, ali osjetljivo. Lijepa djevojčica po imenu Mela suočava se s najvećim izazovom svog mladog života – teškom bolešću koja ju je uhvatila nespremnu. Njezini roditelji, Ajla i Mersad, bore se s vjetrenjačama kako bi pronašli svjetlo na kraju tunela za svoju voljenu kćer.

Melin osmijeh, koji je nekada svijetlio poput sunca, sada je postao nježan podsjetnik na snagu koja leži u najmanjim stvarima. Nažalost, Mela treba hitan operativni zahvat kako bi preokrenula tok svoje borbe protiv bolesti, a roditelji su suočeni s financijskim izazovima koje ne mogu sami savladati.

Dobri ljudi ovog grada, zajedno možemo postati anđeli za Melu. Otvaramo srca i pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji kako bismo skupili sredstva potrebna za Melin operativni zahvat. Svaka donacija, bez obzira na iznos, donosi nadu i ljubav u njihov dom.

Organizirat ćemo različite događaje kako bismo zajedno podigli svijest o Melinoj situaciji i pružili podršku njezinoj porodici. Bilo da je riječ o dobrotvornim koncertima, kolačijadi ili online kampanjama, svaki doprinos vodi nas korak bliže ostvarenju cilja – vidjeti Melin osmijeh kako sjaji ponovno.

Pozivamo vas da budete dio ove priče nesebičnosti i ljubavi. Melina borba nije samo njihova, već i naša. Neka Melin osmijeh bude naša inspiracija da pokažemo koliko veliko srce može biti ovaj grad.

Svi detalji za donacije i sudjelovanje bit će objavljeni na web stranici pomoziba.org ili možete poslati poruku na broj +387 62 839 000 za dodatne informacije.

Hvala vam što ćete biti svjetlo nade u životu male Mele. (dnevne.net)