VRELI PLES JOVANE JEREMIĆ KAD SE KAMERE UGASE! Uvijala Se Na Kraljevskoj Stolici, OVU Pesmu Posvetila Je Dečku Draganu (VIDEO)

Showbizz

VRELI PLES JOVANE JEREMIĆ KAD SE KAMERE UGASE! Uvijala Se Na Kraljevskoj Stolici, OVU Pesmu Posvetila Je Dečku Draganu (VIDEO)

Jovana Jeremić, voditeljka ”Novog jutra” na televiziji Pink, u skladnoj je vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a često govori o njihovoj ljubavi. Ona je nedavno svom izabraniku tepala sa ”laviću moj”, a danas mu je posvetila pesmu i vreli ples u pauzama snimanja emisije.

– Dragane, Dragane, ljubi me dragane, volim tvoje mane… – zapevala je Jovana, dok se uvijala i igrala.

Podsetimo, voditeljka uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznusmenom, a kako je nedavno istakla, ne planira da rađa decu u narednih deset godina.

– Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu. Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov – navela je Jovana koja još uvek ne razmišlja o udaji.

– Ne opterećujem se udajom. Jednom sam bila udata pred zakonom, u crkvi se nisam udavala i pred Bogom nikom nisam rekla da. Umesto toga da budem papirološki udata, biram da budem srećna žena. Važno mi je da Dragan i ja uživamo, te ne planiram da rađam decu sledećih deset godina. Razmišljam o nekim novim projektima koje planiram u septembru, biće tu noviteta, novih rubrika, ali otom potom. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)