(VIDEO) DEDA IM JE PREMINUO, A TOG DANA KAMERA JE U KUĆI SNIMILA NEŠTO JEZIVO: Ovo niko ne ume da objasni!

Svijet

(VIDEO) DEDA IM JE PREMINUO, A TOG DANA KAMERA JE U KUĆI SNIMILA NEŠTO JEZIVO: Ovo niko ne ume da objasni!

Isprva je sve izgledalo normalno. Mačka je sedela na sredini dnevne sobe, a onda se u desnom kutu pojavila senka koja ide ka stepenicama i vraća se.. Snimak je objavio Džoi Nolan iz Njujorka. Nije siguran šta je snimila njegova kamera.

– Čudne stvari supruga i ja smo počeli da primećujemo već danima. Recimo, sanjao sam da smo ćerki kupili psa. Supruga se probudila i rekla mi je: ‘Pa to sam i ja sanjala!’- ispričao je 33-godišnji Džoi Nolan za LADbible.

Deda je umro na dan kad je ovo snimljeno. Na snimku se vidi nešto što nalikuje na obris pasa, a potom i dečaka. Džoa su pitali, da li mu je neko u porodici preminuo.

– Majka mi je rekla da mi je deda preminuo 8. avgusta 1999. godine. Kamera u dnevnoj sobi zabežila je ovo 8. avgusta 2019. godine u 12:54. Ne znam, možda je ovo mlađa verzija mog dede koji je posetio svoju unuku – kaže Džoi.

S njim u kući žive supruga i 19-mesečna ćerka. Zasad se ne boje.

– U početku nam nije bilo svejedno, pokušali smo da stvorimo neku komunikaciju, za slučaj da se radi o duhu. Mislili smo da mu kažemo da je naša kuća i njegova kuća.

– Ako osetimo nešto loše i negativno, spakovaćemo stvari i odselićemo se. Ako pokuša da komunicira sa našom 19-mesečnom bebom, možda možemo da je iskoristimo kao predvoditelja. Ako vidimo da to ide u lošem smeru, odmah ćemo otići. Zasad se čini da su to samo dečak i pas- rekao je Džoi. (magazin.ba)