(VIDEO) Mlada je čekala početak vjenčanja, a ono što je vidjela je natjeralo na plač

Zanimljivosti

(VIDEO) Mlada je čekala početak vjenčanja, a ono što je vidjela je natjeralo na plač

Sarah je bila puna suza na dan svoga vjenčanja zbog jednog neočekivanog gosta. Odjenula u divnu bijelu vjenčanicu i izašla na fotografiranje.

Sve se činilo u redu dok se njezina obitelj nije počela čudno ponašati. Nije znala o čemu se radi, no znala je da je nešto čudno. Obitelj je stalno virila iza ugla i Sarah se osjećala nelagodno.

Sarah više nije mogla izdržati. Pitala je članove obitelji što se događa, a oni su je uvjeravali da je sve u redu. Ona je svejedno nešto osjećala, i bilo je pitanje vremena kada će otkriti što se događa. Na kraju je to bio trenutak kojeg nikada neće zaboraviti!

Unatoč svim pripremama za vjenčanje, uvijek nešto ne bude po planu. Od sastavljanja popisa gostiju, ukrasa i odjeće za vjenčanje, mlada je stalno na nogama i mora donositi odluke.

Kada je došao Sarin veliki dan bila je prepuna emocija. Pripao joj je gost kojeg Sarah nije očekivala i briznula je u plač pred svima.

Pogledajte kako su njezini instinkti bili u pravu kada joj je na dan njezinog vjenčanja prišao jedan muškarac i sve promijenio. Tako nešto nikada niste vidjeli. Sve možete provjeriti u videu. (magazin.ba)