(VIDEO) Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula / Louisiani

Svijet

(VIDEO) Sinu u školsku torbu stavila diktafon pa se zaprepastila onim što je čula / Louisiani

Dječak Camden Davis ima dijagnosticiran autizam pa ga je majka upisala u posebnu školu kako bi mu olakšala život, no stvari su postale lošije. Camdenu Davisu iz Baton Roguea u američkoj saveznoj državi Louisiani dijagnosticiran je autizam te ga je njegova majka odlučila upisati u školu po imenu Hope Academy koja se oglašava kao škola za osobe s posebnim potrebama, prenosi “Večernji”

Nakon nekog vremena njegova je majka Milissa shvatila je da dječak iz škole dolazi vidno uznemiren te je odmah znala da nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je 2018. godine, kada je dječak imao 12 godina, stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Camden je bio zlostavljan u školi, no to nisu činila druga djeca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Htjela sam vrištati i plakati jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala ondje, a da nisam znala što se događa, dotukla me – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dvije profesorice ponašaju prema njezinu sinu, zbog čega su i dobile otkaz u školi koju je 12-godišnjak pohađao.

Sve je počelo kada je majka primijetila da se dječakovo ponašanje promijenilo, no ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, no oni nisu ništa učinili pa je majka odlučila uzeti stvar u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala što se događa u školi. Otkrila je kako joj sina zlostavljaju dvije profesorice.

– Da vidimo što bi učinili s njim u j… javnoj školi. Ne bi izdržao ni minute – čuje se na snimci dok mu na drugoj profesorica prigovara zato što ne piše te mu govori kako zbog toga ne može sjediti s drugim učenicima.

Direktorica škole Lisa Stone odmah je dala otkaz dvjema profesoricama te se ispričala za incident. (haber.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=tfZ73ghpzzM&feature=emb_logo