Udala se za 50 godina starijeg muškarca, a onda je usledio HOROR: Pronađena mrtva na SVEČANI dan

Svijet

Udala se za 50 godina starijeg muškarca, a onda je usledio HOROR: Pronađena mrtva na SVEČANI dan 

Bračni par boravio je u tom hotelu kako bi proslavili prvu godišnjicu braka

Suprug u 70-im godinama probudio se u jednom velškom hotelu i zatekao svoju 22-godišnju ženu obešenu na samo nekoliko metara od njegovog kreveta, ali je porekao da ju je „ eksploatisao“, prenose britanski mediji otkrića istrage.

Prema pisanju “Mirora”, Noel Rodžers je navodno zatekao Poršu Luiz Rodžers (22) mrtvu u hotelu Bervin Arms blizu Korvena 29. oktobra 2019. godine.

Tog dana je trebalo da napuste hotel.

Bračni par, između kojeg je velika razlika u godinama, boravio je u tom hotelu kako bi proslavili prvu godišnjicu braka.

Post mortem istraga je utvrdila da je uzrok smrti vešanje. Takođe je utvrđeno da je ona imala visok procenat alkohola u organizmu, kao i da je uzela antiepileptike i antipsihotike.

Rodžers je rekao policiji da je izašao napolje po pomoć nakon što je našao svoju ženu na podu i da je radnik čistoće pozvao policiju.

On je izjavio da su se njih dvoje upoznali kada je njegova supruga – ranije poznata kao Ejmi Luiz Roberts – bila beskućnica u Vreksamu.

Ona je bila vezana za kolica, a Rodžers je negirao da ju je zlostavljao ili eksploatisao.

Kako je rekao, oni su se zaljubili jedno u drugo i on je vodio brigu o njoj.

– Bio sam očajan. Ne razumem zašto je to uradila – rekao je on.

Prema njegovim rečima, Porša je imala istoriju mentalnih oboljenja i bila problematična.

Patolog Džon Gitnis je rekao da veruje da je ona sama to uradila, ali da verovatno nije imala nameru da sebi oduzme život, već da se radi o nesrećnom slučaju uzrokovanom uzimanjem alkohola. (objektiv.rs)