NE KLJUKAJTE SE ANTIBIOTICIMA: Napravite PRIRODNU zamjenu koja UNIŠTAVA SVE BAKTERIJE I LIJEČI INFEKCIJE! (RECEPT)

Zdravlje

NE KLJUKAJTE SE ANTIBIOTICIMA: Napravite PRIRODNU zamjenu koja UNIŠTAVA SVE BAKTERIJE I LIJEČI INFEKCIJE! (RECEPT)

Moderni farmaceuti imaju proizvode koji će vam pomoći da se izborite sa bilo kojom infekcijom. Pitanje je koliko takvi proizvodi štete našem organizmu? Prirodna medicina takođe sadrži širok spektar proizvoda koji uspješno liječe infekcije na potpuno prirodan način, bez posljedica.

Predstavljamo vam recept za najmoćniji antiobiotik na svijetu koji ubija Gama-pozitivne i Gama-negativne bakterije, uključujući i kandidu.

Na ovaj antibiotik ne možete da razvijete otpornost. On pomaže da se krv pročisti, te da se limfni čvorovi i limfni kanali potpuno očiste, a sadrži sedam prirodno jakih antibakterijskih i antivirusnih supstanci.

Sastojci:
700 ml domaćeg jabukovog sirćeta
1/4 šolje sitno isjeckanog bijelog luka
1/4 šolje fino isjeckanog crnog luka
2 sitno isjeckane ljute papričice
1/4 šolje izrendanog svježeg đumbira
2 kašike izrendanog rena
2 kašike praha kurkume

Priprema
Sve sastojke stavite u teglu pa je dobro zatvorite i promućkajte. Ostavite da odstoji dvije nedjelje, s vremena na vrijeme je promućkajte. Nakon dvije nedjelje tečnost procedite kroz gazu i sipajte u flašu. Talog koji ostane možete da osušite i koristite kao začin.

Primjena
Tokom bolesti piti po jednu kašičicu šest puta dnevno. Uz ovaj sirup možete da jedete pomorandžu i limun, ali i da pijete dosta tečnosti, piše Stil. (novi.ba)