Udomitelji nesretne djevojčice: Da smo znali, ne bi je dali pa makar završili i u zatvoru!

Svijet

Udomitelji nesretne djevojčice: Da smo znali, ne bi je dali pa makar završili i u zatvoru!

Udomitelji 2-godišnje djevojčice dobili su priliku na uskršnje jutro nakratko je vidjeti. Samo par sati kasnije malena je preminula u bolnici u Klaićevoj ulici.

– Uspjeli smo je dodirnuti. Da je barem oči mogla otvoriti da nas vidi, kroz jecaje su rekli udomitelji. Bog ju je pozvao k sebi. Neka se sada igra s anđelima, jer i sama je bila anđeo, koji će zauvijek ostati u našem srcu. Ovo je tužan, najtužniji Uskrs, shrvano je jedva izustio udomitelj iz Slavonije za 24sata.

Nakon što su saznali da je djevojčica preminula, uputili su se odmah za Zagreb. Kako sami nisu mogli prijeći toliki put, dovezao ih je prijatelj. Oni su se za djevojčicu brinuli otkad je ona imala tri mjeseca, pa sve dok nije vraćena svojim biološkim roditeljima koje u ovom trenutku se sumnjiči za nanošenje teških ozlijeda od kojih je preminula curica.

– Pozdravili smo se s našim anđelom, dotaknuli smo je posljednji put. Nekako smo našli mir kao da nam je poslala poruku da više ne plačemo. Ono malo tijelo što smo vidjeli, nije tijelo naše djevojčice, lice joj je neprepoznatljivo. Liječniku smo pokazali njene fotografije ni on nije mogao vjerovati da je to naša curica – kazao je.

Nisu se prestali pitati zašto su im uzeli malenu.

– Uspjeli smo biti kratko uz nju, dvije tri minute i dodirnuti je. Da je barem oči mogla otvoriti da nas vidi. Pitam se je li osjetila moju ruku. Da smo znali…Ne bi je dali pa makar u zatvoru završili… Kud smo je dali – kazala je udomiteljica jecajući u suzama, dok je njezin suprug dlanovima prekrivao lice, koje se grči od bola.

Udomiteljica je istaknula kako je nesretna djevojčica svima uvukla pod kožu i da je bila pametno i bistro dijete.

– Govorio sam joj, ti ćeš meni ići na fakultet – nadovezuje se udomitelj djevojčice. (24sata.hr)