OČISTITE VAŠA PLUĆA ZA 72 SATA: Pomoću jednostavnog recepta uklonite sav otrov iz PLUĆA, i ojačati vaš imunitet

Zdravlje

OČISTITE VAŠA PLUĆA ZA 72 SATA: Pomoću jednostavnog recepta uklonite sav otrov iz PLUĆA, i ojačati vaš imunitet

Možda vam je dosadilo da slušate to kako trebate prestati pušiti. Iako znate sve štetnosti koje duhan donosi, vi ne želite da promijenite tu lošu naviku.

Ipak, trebali biste. Informišite se i pronađite kakvi se sve otrovi nalaze u cigarama. Otrovi koji vas uništavaju i još više čine zavisnim.

Vi možete prestati s pušenjem, samo ako budete uporni. Okrenite se zdravim navikama. Hranite se zdravo, krećite se, radite aktivnosti koje volite. Nemojte pokleknuti. Trudite se i uspjet ćete se riješiti te ovisnosti.

Osim što ozbiljno narušavaju vaše zdravlje, cigare čine da vam zubi i koža budu žuti, te da mnogo brže starite.

Ono što vam još može pomoći da očistite pluća i da lakše prestanete pušiti, jeste ovaj prirodni lijek. Ovaj lijek će vam pomoći da ojačate imunitet ukoliko imate kance pluća. Probajte ga:

Potrebni sastojci:

– 400 g bijelog luka
– 400 g meda
– Malo đumbirovog korijena
– 2 kašike kurkume
– 1 litar vode

Priprema:

Stavite vodu da kuha i onda dodajte đumbir i bijeli luk. Potom sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi i procijedite.

Kada se ohladi dodajte med, limun i kurkumu. Limun nikada ne stavljajte u vruće jer je vitamin C termolabilan i nema efekat u vrućem.

Uzimajte 2 puta dnevno, 2 kašike ujutru na prazan stomak i još dvije prije večere. Čuvajte u staklenoj posudi u frižideru. Konzumirajte barem 2 sedmice. (lijekizprirode.com)