TRAGEDIJA: Sveštenik poveo sina (3) na svadbeno veselje, u sledećem trenutku život mu se raspao – porodica zavijena u crno!

Svijet

TRAGEDIJA: Sveštenik poveo sina (3) na svadbeno veselje, u sledećem trenutku život mu se raspao – porodica zavijena u crno!

Anton Volski (3) iz Ukrajine, tragično je stradao na jednom svadbenom veselju u Italiji, kada je, kako se sumnja, upao u bazen i najverovatnije se udavio.

Tragedija se dogodila 9. aprila u vili u gradu Kvartu Sant’Elena, a dečak je sin pravoslavnog sveštenika koji je venčao par.

Kako prenose mediji, sveštenik je na poziv mladenaca na venčanje došao sa porodicom, a nakon ceremonije svi su seli da večeraju.

Mališan se čitavog dana nije odvajao od porodice, a onda je u jednom trenutku odlutao. Prethodno je viđen kako se igra sa svojim šestogodišnjim bratom.

U jednom trenutku su odrasli primetili da Antona nema i krenuli su u potragu. Dete su pronašli kako leži u bazenu u kom je bilo malo vode. Iako je Hitna pomoć brzo stigla na lice mesta, dečaku nije bilo spasa.

Urađena je obdukcija, ali rezultati još nisu saopšteni. Nalaz bi trebalo da utvrdi da li je dečak preminuo od povreda glave ili od davljenja. Veruje se da je mališan slučajno upao u bazen u kojem je bilo veoma malo vode i udario glavicom. (Srbija Danas/Telegraf.rs)