DEČAK (3) IŠČUPAO MAJKU IZ KANDŽI OCA: Gledao kako monstrum šutira i grize ženu, a onda je uradio OVO!

Svijet

DEČAK (3) IŠČUPAO MAJKU IZ KANDŽI OCA: Gledao kako monstrum šutira i grize ženu, a onda je uradio OVO!

Trogodišnji sin je izašao je iz stana, pokucao komšijama i ispričao kako njegov otac, koji se vratio kući pijan, tuče majku, piše dnevni list “Monca Tudej”.

Komšije su pozvale policiju, i u roku od nekoliko minuta intervenisali su karabinjeri koji su zatekli pijanog muža koji je nogama, pesnicama i ugrizima povređivao svoju suprugu.

Otac, koji je prema podacima policije i pre ovoga slučaja imao zabeležene prestupe, uhvaćen je “in flagranti” i poslan je u zatvor.

Majka trogodišnjeg dečaka, završila je u hitnoj pomoći a policiji je izjavila da ovo nije prvi slučaj maltretiranja u porodici.

Šta sve radi anesteziolog?

Prema italijanskom zakonu, osoba koja maltretira članove porodice rizikuje kaznu zatvora od tri do sedam godina, a kazna se udvostruči ako je akt nasilja bio izveden u prisustvu maloletnih lica.

Ako član porodice maltretira maloletno lice (dete), zakon predvidza veću kaznu, od četiri do devet godina zatvora, a ako je posledica agresije ranjavanje maloletne osobe, predviđena kazna je od sedam do jedanaest godina. (Espreso.co.rs/Telegraf.rs)