Početkom ovog mjeseca doživio je srčani udar, supruga je pozvala hitnu pomoć: Sada se oglasio na društvenim mrežama, VAŽNA PORUKA ZA SVE

Zdravlje

Početkom ovog mjeseca doživio je srčani udar, supruga je pozvala hitnu pomoć: Sada se oglasio na društvenim mrežama, VAŽNA PORUKA ZA SVE

Menadžer Jonny Frostick iz Velike Britanije oporavlja se nakon što je početkom ovog mjeseca doživio srčani udar. Bloomberg izvještava da je Frostick upravitelj regulatornog programa investicijske banke HSBC, a prekomjerni rad doveo ga je do srčanog udara. O svemu je progovorio u objavi na mreži LinkedIn, koja je postala viralna.

Nakon “standardne” nedjelje, koja je uključivala jutarnju kavu, šetnju lokalnim parkom, kupnju i kasni ručak, Frostick je sjeo da organizira novi radni tjedan, kad je osjetio zastrašujuću bol u prsima.

“Kroz glavu mi je počelo prolaziti:

1. Sutra se moram naći sa svojim menadžerom, ovo nije zgodno.

2. Kako osigurati sredstva za X stvari na poslu?

3. Nisam ažurirao oporuku.

4. Nadam se da me supruga neće naći mrtvog”, napisao je.

Supruga je pozvala Hitnu pomoć i Frostick je hospitaliziran. Srčani udar ga je natjerao da posloži prioritete i shvati da je promjena nužna.

“Dok sam ležao, shvativši da ne umirem, donio sam ove odluke:

1. Više neću cijeli dan potratiti na Zoomu

2. Restrukturirat ću svoj pristup poslu

3. Više se neću zamarati problemima s posla, život je doslovno prekratak

4. Smršavjet ću 15 kilograma

5. Želim da svaki dan ima neki smisao

6. Želim provoditi više vremena sa svojom obitelji.”

Objavu koja je prikupila skoro 300 tisuća lajkova zaključio je riječima: “To je, do sad, ono čemu me iskustvo blisko smrti naučilo.” (novi.ba)