AKO POMIJEŠATE OVA DVA SASTOJKA DOBIT ĆETE ČUDO: Uništava ćelije raka, gljivične infekcije, ali to nije sve

Zdravlje

AKO POMIJEŠATE OVA DVA SASTOJKA DOBIT ĆETE ČUDO: Uništava ćelije raka, gljivične infekcije, ali to nije sve

Limun je poznat po tome što ima poprilično širok spektar namjene. Kada bi ljudi znali za sve njegove blagodeti, u svakom trenutku bi ga imali u kući.

1 Limun je dobar za regulaciju visokog pritiska i pročišćavanje krvi od toksina. U sebi sadrži kalijum koji kontroliše krvni pritisak i smanjuje mučnine i vrtoglavice.

2 Limun pozitivno utiče na psihu, a posebno na raspoloženje i oslobađa od stresa. Takođe, nakon treninga predstavlja najbolje osvježenje.

3 Limun smanjuje respiratorne probleme (umanjuje nelagodu ljudima sa astmom) i pomaže nam da lakše dišemo.

4 Limun pomaže ljudima sa artritisom i reumom, prirodni je diuretik tako da potpomaže u proizvodnji urina i samim tim sprečava upale i gomilanje toksina u našem organizmu.

5 Limun je odličan i za oralnu higijenu – djeluje kao antiseptik, čini zube sjajnima i osvježava dah.

6 Kod mamurluka slobodno možete Aspirin zamijeniti čajem sa puno limuna.

7 Razblažen limunov sok vrlo je zdravo i sigurno sredstvo za intimnu higijenu, a ujedno je i moćan antiseptik.

8 Limun je odlično sredstvo za dezinfekciju rana. Dovoljno je samo par kapi limuna da se krvarenje zaustavi, a rana dezinfikuje.

9 Za lijepe i bijele nokte potreban vam je sok od 1/2 limuna pomiješan sa malo tople vode u koju ćete umočiti prste na nekoliko minuta i na kraju, limunovom korom dobro ispolirati nokte.

10 Nakon pranja kose, potrebno je izmasirati teme limunovim sokom i isprati kosu mješavinom vode i limuna. Osim rješavanja problema peruti, limunska kiselina takođe pruža kosi dodatni sjaj.
A tajni sastojak uz limun je soda bikarbona. Ujutru, na prazan stomak, pijte sok od limuna sa 1 kašičicom sode bikarbone, bez šećera i zaslađivača, a ukus mu je isto tako prijatan kao i ukus limunade.

Limun – magično voće za zdravlje, ima sposobnost da uništi ćelije raka, i hiljadama puta je moćniji od hemoterapije.

Sok od limuna, u kombinaciji sa sodom bikarbonom, će promijeniti pH vrijednost organizma u alkalnu, kakva u suštini ona i treba da bude, da bi čovjek bio zdrav. Ova vrsta liječenja, sa ekstraktom limuna i sodom bikarbonom, uništava samo loše ćelije raka i ne predstavlja opasnost po zdrave. (lijekizprirode.com)