ŽESTOKA SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA! Karleuša ‘NAPALA’ Mariju ‘Tvoji kandidati plaču i kada dobiju 6 glasova, šta im radiš? Marija: Prestani!’

Showbizz

ŽESTOKA SVAĐA U ZVEZDAMA GRANDA! Karleuša ‘NAPALA’ Mariju ‘Tvoji kandidati plaču i kada dobiju 6 glasova, šta im radiš? Marija: Prestani!’

Tokom posljednje emisije muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” došlo je do rasprave između članica žirija, Jelene Karleuše i Marije Šerifović.

One su se posvađale nakon što su njihove kandidatkinje nastupale, a Marijina takmičarka je dobila svih 6 glasova.

Uprkos tome, čulo se da je nekoliko puta pogriješila, te je bila nezadovoljna i počela je da plače.

Ovo je iznerviralo Jelenu koja je konstatovala da Šerifovićeva vrši pritisak na svoje kandidate kojima je mentorka, čim oni plaču i kada dobiju maksimalnih 6 glasova.

– Zašto Marija, svi tvoji kandidati imaju pritisak, da li od tebe, ili ne znam od koga, da imaju stalno svih 6 glasova, a ne smeju da naprave nijednu grešku – upitala ju je Karleuša.

– Da li sam ja rekla da ne smiju da naprave grešlu? – odgovorila joj je ona.

– Ne, ne… Ja vidim jednu djevojku koja ima 19 godina, koja je dobila svih 6 glasova i koja ne može na sceni od plakanja da se sastavi. Šta se dešava u vašem timu kada ste vi sa svih 6 glasova stalno nezadovoljni. Moraš da shvatiš da će doći momenat kada će te neko pobijediti, a ti ćeš ispasti, šta ćeš onda? Ne smije ovo takmičenje da te poremeti tako da ne možeš da kontrolišeš svoje suze i ogromna očekivanja – rekla je Jelena Marijinoj kandidatkinji, Valentini i dodala:

– Marija pravi jedan psihološki problem svojim kandidatima i vi sami sebi nabijate pritisak da ste Bogom dani, a niste. Šta ćeš da radiš kada ispadneš? – upitala je Karleuša Valentinu.

– Jelena, prestani, rekla sam prestani! Ona pjeva bolje od svake tvoje kandidatkinje – vikala je Marija.

Nakon ovoga, Šerifovićeva je vidno iznervirana ustala sa stolice i otišla iza scene. (novi.ba)