Šefica brutalno ponizila radnicu obolelu od RAKA: Posle ovih reči okrenula joj se cela kancelarija

Ispovijesti

Šefica brutalno ponizila radnicu obolelu od RAKA: Posle ovih reči okrenula joj se cela kancelarija

Pokrenula je sudski postupak protiv nadređene

Egi Kovnacka, bivša radnica u jednoj britanskoj kompaniji u Ratlendu našla se na udaru bahatosti i oholosti šefice Šeron Pol, koja ju je ismevala zbog teškog zdravstvenog stanja i operacije kojom se podvrgla.

Kada je rekla šefici da je dobila rak do*ke, da će morati da ga operiše i da će najverovatnije završiti na hemioterapiji, Pol joj je odgovorila da je rak u početnoj fazi, da nije ništa strašno i da joj nije potrebno da “odsustvuje sa posla toliko dugo koliko je zamislila”, prenosi britanski Metro.

– Šta će ti toliko slobodnog vremena kao da ćeš da umreš, a nećeš – rekla je šefica oboleloj radnici, ali joj je na kraju ipak dala bolovanje.

Problem je, međutim, ponovo nastao kada se vratila u firmu kako bi odnela lekarske doznake.

Šeron Pol je upitala Egi “da li je zadovoljna novom veličinom gr*di” i da li će imati “još jednu besplatnu korekciju gr*di”.

Egi Kovnacka odlučila je da pokrene sudski postupak protiv svoje nadređene zbog ovakvih komentara, a nedugo potom dala je otkaz.

– Rekla mi je da je to samo rana faza raka i da nije ništa strašno. Da ne govorim o užasnim komentarima za koje ona verovatno misli da su zanimljivi. Za nju, naravno, ništa nije strašno što sam primorana na menopauzu u 37. godini i što više neću moći da rađam – istakla je radnica koja je pretrpela skandalozne uvrede.

Takođe je navela da joj je šefica rekla da će sada imati “visok libido zbog hormonskih tretmana”.

Na suđenju koje je počelo ovog meseca, sudija Martin Bruer rekao je da je Šeron Pol pokazala nedostatak empatije prema oboleloj radnici. (objektiv.rs)