(VIDEO) Prevareni muž sačekao da mu bivša žena zaspi u sobi sa dečkom, pa joj se BRUTALNO osvetio

Zanimljivosti

(VIDEO) Prevareni muž sačekao da mu bivša žena zaspi u sobi sa dečkom, pa joj se BRUTALNO osvetio

Nedeljama je kovao ovaj plan

Tajlanđanin Nivat Čankajev ispao je veoma naivan u braku sa bivšom ženom Patarapond Kongside koja ga je dva puta prevarila za manje od šest meseci a da je on uopšte nije otkrio.

Kada je konačno otvorio oči, već je bilo kasno. Zapravo, Patarapond je bila ta koja ga je trgla priznanjem da želi razvod da ga više ne bi varala.

https://www.youtube.com/watch?v=sLN48D9lW0k&feature=emb_logo

Posle potpisivanja papira, u glavi Nivata postojala je samo jedna misao – osvetiti se osobi za koju je mislio da će s njom dočekati starost. I dočekao je svojih pet brutalnih minuta likovanja.

Nivat Čankajev uhapšen je dan pošto je bacio Molotovljev koktel na kola bivše žene. Nivat je stajao ispred zgrade u kojoj je živela s novim dečkom. Sačekao je da vidi da su pogasili sva svetla u stanu, a onda joj je uništio auto, za koji je znao da ga je volela više od bilo čega u životu.

Policiji zahvaljujući brzoj istrazi i kamerama nije bilo teško da otkriju ko se krio iza ovog incidenta.

– Morao sam da uzvratim. Ne kajem se. Ponovo bih to uradio. Uzela mi je sve što je mogla, uništila mi život i krenula dalje kao da se ništa nije dogodilo. To tako ne ide – bilo je sve što je Nivat po hapšenju rekao. (objektiv.rs)