Samo 3 kašike ove smjese dnevno, PRAVA BOMBA ZA KRVNU SLIKU! (RECEPT)

Zdravlje

Samo 3 kašike ove smjese dnevno, PRAVA BOMBA ZA KRVNU SLIKU! (RECEPT)

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će na kraju uzrokovati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se koncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima.

Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira koji primjetno povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na cjelokupnu krvnu sliku. Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog lijeka. Prijaće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje.

Sastojci:

– 200 ml meda,
– 200 g oraha,
– 200 g suhog grožđa,
– 200 ml soka od šargarepe,
– 200 ml soka od cvekle i
– 2 limuna.

Priprema:

Operite limun, presijecite ih na pola i iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmješajte. Potom dodajte mjlevene ili sitno sjeckane orahe i suho grožđe i ponovo promješajte.

Navedena količina sastojaka će vam obezbijediti jedan kilogram ukusne i zdrave smjese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru.

Uzimajte po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog lijeka jeste to što nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a nakon dvonedeljnog korišćenja, provjerite svoju krvnu sliku – sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

Podijelite ovaj recept sa svima, čak i sa svojim ljekarom! (ijekizprirode.com)