(VIDEO) Čula da ćerkica priča s nekim u sobi, pa pogledala snimak kamere: Uhvatila se za glavu i počela da VRIŠTI / Mississippi

Svijet

(VIDEO) Čula da ćerkica priča s nekim u sobi, pa pogledala snimak kamere: Uhvatila se za glavu i počela da VRIŠTI / Mississippi

Srce je počelo ubrzano da joj lupa

Ešli le Mej iz Misisipija primetila je noćima unazad da joj ćerkica u svojoj sobi priča s nekim.

Iako su u kući već neko vreme samo njih dve (ostale dve sestrice su sa ocem kod bake) majka se nije mnogo brinula verujući da ćerka možda pati za tatom i zamišlja ga uveče da priča s njim.

Međutim, nešto joj nije dalo mira. Zato je morala da pogleda snimke sa Ring kamere koja je instalirana nekoliko nedelja ranije.

Nadajući se da će već posle prve večeri saznati na snimku šta se zaista dešava, majka je zamolila ćerku da pogleda neki film, dok ona “nešto vidi na laptopu”. Stavila je slušalice da ona ne čuje šta radi i pustila je snimak.

Prvo je čula neku čudnu muziku, da bi potom sa zvučnika kamere čula neki muški glas! To nije bio glas njenog oca niti neki drugi, njoj poznat, pa se prestravila.

“Ćao, mala”, čulo se sa zvučnika.

Majka je drhtala dok je gledala snimak dalje, a na njemu je utvrdila da se jedan od hakera Ring kompanije za proizvodnju i instaliranje kamera združio sa devojčicom i počeo da saznaje preko nje sve o životu i navikama tandema u kući!

Brzo je istrčala napolje sa ćerkom u auto. Otišla je po torbu, stavila u nju neophodne stvari i uputila se ka mužu, drugim ćerkama i svekrvi.

Usput je obavestila Ring o hakeru i neprihvatljivom upadu u njen dom, pa makar i na taj način.

“Govorio joj je da je deda Mraz i da će joj ispuniti tri želje. Bilo je vrlo uznemirujuće i mnogo sam se uplašila. Pisala sam Ringu, prijavila ih, ali nisam dobila reakciju kojoj sam se nadala. Saznala sam da su još neke porodice u kraju imale slična iskustva”, rekla je Ešli koja se na kraju vratila kući u punom sastavu i muž je deinstalirao kameru i promenio bravu. (objektiv.rs)