Htela da odvuče najbolju drugaricu u krevet: Devojka odbila, a nije ni slutila kakav će PAKAO nastati

Svijet

Htela da odvuče najbolju drugaricu u krevet: Devojka odbila, a nije ni slutila kakav će PAKAO nastati

Detalji su zgrozili čak i inspektore koji su vodili slučaj

Ostaci unakaženog tela devojke Finiks Nets (28) pronađeni su u koferu u šumi u blizini Kolforda, a za njeno ubistvo okrivljena je najbolja drugarica Gerika Gordon (28), koja će u zatvoru provesti 23 godine o šest meseci.

Kako pišu britanski mediji, njih dve su bile nerazdvojne drugarice, a pakao je nastao kada je Gerika priznala Finiks da joj se dopada i poželela se*sualne odnose sa njom, što je zatečena devojka odbila.

Gordon je u jednom momentu izvadila nož i sa četiri uboda usmrtila drugaricu, da bi potom testerom isekla njena telo na komade, stavila ih u kofer i bacila u šumu.

Policija Vest Midlendsa objavila je snimke pronalaženja posmrtnih ostataka i hapšenja počiniteljke, a jedan od policajaca nije mogao da sakrije koliko je iznenađen, pa se na snimku čulo: “Šta j**ote”, prenosi Dejli star.

Otvarajući ovaj slučaj, tužilac Endrju Smit istakao je da je Finiks u februaru rekla svojoj prijateljici da je Gerika tražila s*ks od nje i da je pobesnela kada je kazala da ne želi to.

Poslednji kontakt ubijene devojke zabeležen je kada je uputila telefonski poziv jednoj od priajteljica, a nakon toga joj se gubi svaki trag.

U tragovima u njenom telefonu moglo se videti da je na internet pretraživaču kucala pojmove: “kako izlečiti probušena pluća”, “unutrašnje krvarenje” i “može li neko da se oporavi od uboda nožem”, navedeno je pred sudom, što je verovatno aludiralo na pretnje Gerike Gordon.

Post mortum pregledom utvrđeno je da je Finiks umrla od posledica ubadanja nožem, ali i da bi preživela da je Hitna pomoć odmah stigla.

Samim tim, pretpostavlja se da ju je Gordon ubadala nožem, a potom se pokajala i sa njenog telefona kucala pojmove kako bi je vratila u život.

Pošto u tome nije uspela, očigledno je uzela testeru i rakomadala drugaricu, da bi potom ostatke tela stavila u koferi odnela u šumu.

Porodica ne može da dodđe sebi nakon svih ovih detalja koji su se dogodili njihovoj ćerki.

– Naši životi su nepovratno uništeni, a tuga je neopisiva – naveo je Feniksin otac Mark Nets, dok je njena majka takođe sebe opisala kao zauvek uništenu i praznu.

Glavni inspektor Džon Tarner koji je vodio ovaj slučaj opisao je Geriku Gordon kao neverovatno zlu osobu.

– Ova istraga je uznemirujuća ne samo za policajce koji su bili na terenu, već i za sve koji vode slučaj. Jasno je da je Gordon imala razrađen plan kako da prikrije svoje zlodelo. Ona je definitivno najgora i najopakija osoba sa kojom samikad imao posla – naveo je Tarner.

Gerika Gordon osuđena je na minimum 23 godine i šest meseci zatvora. (objektiv.rs)