Razvela se i ostala sama sa sinom: Kada je mislila da je opet pronašla ljubav, dobila je STRAŠAN ZAHTJEV!

Zanimljivosti

Razvela se i ostala sama sa sinom: Kada je mislila da je opet pronašla ljubav, dobila je STRAŠAN ZAHTJEV!

Kazahstanka po imenu Majra ušla je u četvrtu deceniju, ali i dalje sanja sreću u ljubavi. Međutim, slabo joj ide na tom planu.

Prvi njen brak se raspao prošle godine kada je muž našao ljubavnicu, počeo da živi sa njom i prestao da se intereusje i za Majru i za njihovog sina Aškara.

– Nisam mogla da ga nagovorim da ostane. Dijete je isto molilo, ali se nije obazirao ni na šta. Ispostavilo se da je veće emocije gajio prema ljubavnici nego prema ženi i sinu. Razvod je bio veoma bolan, neprestano sam plakala i ponižavala se pred njim – navela je Kazahstanka, prenosi Nur.kz.

Dugo se nadala da će se njen muž predomisliti i vratiti se njoj i djetetu, ali to se nije dogodilo.

Morala je da nastavi dalje. Pronašla je novi posao, ubrzo je srela muškarca po imenu Marat.

On ju je na početku prihvatio i bio dobar sa njenim sinom, a poslije godinu dana njih dvoje su prešli da žive kod Marata.

Međutim, tu nastaju problemi. Marat je postao rezervisan prema njenom sinu, nije mnogo komunicirao, niti ga je bilo briga za dijete, a jednom prilikom je zatekla kako njen novi muškarac vrjieđa malog Aškara i govori mu ružne riječi.

– Situacija se znatno pogoršavala, Aškar je non-stop plakao i žalio se na Marata. Jednog dana, dao mi je ultimatum: “Ili on, ili ja”. Zapravo, htio je da biram između njega i svog sina – navela je Majra, rekvaši da se djeteta nikad ne bi odrekla.

I dalje živi sa tim čovjekom nadajući se da će uskoro da se promijeni, ali ukoliko se to ne dogodi, tvrdi da će ga napustiti, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)