“Radila sam kao dadilja i slučajno otvorila podrum kuće”: Porodica je unutra skrivala JEZIVU TAJNU

Ispovijesti

“Radila sam kao dadilja i slučajno otvorila podrum kuće”: Porodica je unutra skrivala JEZIVU TAJNU

Dadilje ističu da su šokirane koliko se porodice znaju činiti normalne, no kada se ‘zagrebe ispod površine’ na svetlo dana izlaze zastrašujuće stvari

Dadilje ističu da su šokirane koliko se porodice znaju činiti normalne, no kada se ‘zagrebe ispod površine’ na svetlo dana izlaze zastrašujuće stvari

Ovo su njihova iskustva:

– Porodica za koju sam radila imala je zaključanu sobu u podrumu. Jednom sam je otvorila iz znatiželje, bila je prepuna nacističkih stvari. Otac deteta je imao obrijanu glavu i znao je izgovarati neke rasističke komentare. Kada sam razgovarala s njegovom decom o rasama, učinilo mi se da ih odgaja u neonacističkom duhu. Nakon toga nisam više želela tamo da radim, pronašla sam drugi posao.

– Jednom sam čuvala decu koja su se rvala u dnevnom boravku. Odjednom je soba poprimila neki čudan miris, a deca su se zaustavila i čula sam kako pitaju šta je to. Jedan od njih je oborio veliku limenku s police na pod, a bila je puna marihuane koja se rasula svuda. Poslala sam decu u sobe, sve vratila i počistila.

– Nikada nisam čuvala decu nikome osim porodici, a jednom sam radila kao čuvarka pasa za jedan bračni par. Ta žena me odvela u obilazak kuće prvi put kada sam došla i pokazala mi zadnju sobu koja je bila puna dildoa i drugih se*s-igračaka. Rekla mi je da mi to pokazuje kako bih znala da su tamo i da mi ne bude neprijatno. Oni su, naime, prodavali te stvari zbog dodatne zarade. Dobro su me plaćali, volela sam njihove pse.

– Čuvala sam dete koje mi je prišlo i hladno reklo: ‘Moj tata ponekad tuče moju mamu’. Bila sam tada još u srednjoj školi. Ispričala sam mami šta mi je dete reklo, a ona je otišla na policiju i to prijavila.

– Čuvala sam decu u manjem gradu i bila vrlo popularna dadilja. Meni su davali tri puta veću platu da čuvam decu od tri porodice, odjednom. Tek kasnije sam saznala da u gradu postoji svingerski klub čiji članovi su tamo odlazili u grupama, zavisno čiju decu sam taj dan čuvala.

– Radila sam za vrlo bogatu porodicu koja je imala troje dece i svake godine bi odlazili na letni odmor na Floridu. Majka je bila u tridesetima. Dolazili su zajedno na odmor, a kada bi se smestili, otac bi odleteo nazad u Kali na posao. Decu sam čuvala tri do pet puta nedeljno od 18.30 do 22 sata. Majka bi bila sva preplanula, ostavila bi svoj venčani prsten na kuhinjskom stolu i otišla van. Vraćala se vrlo kasno, pijana, a često u društvu nekih muškaraca koje mi je predstavljala kao svoje prijatelje. Često bi mi davala puno više novca nego je trebala. Naravno, nikad se zbog toga nisam žalila.

– Čuvala sam decu u porodici koja je živela u kući uređenoj kao iz nekog časopisa, ali u ladicama, hladnjaku i ormarima nije bilo ničega. Nije bilo toaletnih potrepština u kupatilu, osim WC papira, u kuhinji nije bilo hrane i pribora za jelo. Nije bilo niti dečjih igračaka. Žena mi je rekla da naručim hranu za decu te da će gledati TV. Bilo je čudno.

– Čuvala sam decu prvim komšijama kada sam imala 13 godina. Deca su imala 8 i 5 godina. Išli smo zajedno u školu i vraćali se iz nje pa bih s njima otišla u njihov dom, uradili bismo domaće, jeli… Jednog dana škola je trajala upola kraće, a njihova majka je to, čini se, zaboravila. Ušli smo u stan i čula sam da se jedna vrata zatvaraju. Mislila sam da imaju uljeza pa sam zgrabila bejzbol palicu i otvorila vrata kupatila, a tamo je stajala njihova majka gola uz nekog momka koji definitivno nije bio njihov otac. Dala mi je sav novac koji je imala u novčaniku da to ne spominjem. Dala mi je i svoju vizitku jer je bila fotografkinja tako da sam na kraju dobila 400 dolara i 650 dolara vrednosti u fotografijama koje mi je snimila za skori Božić, kako bi ih mogla darovati porodici. Čuvala sam im decu oko tri meseca pre nego su preselili.’

– Bila sam dadilja u porodici koja se u početku činila sasvim normalnom, čak ni prvi dan kod njih nije bio previše strašan. Ali, ubrzo sam shvatila da su oba roditelja nasilna. Mama je imala ozbiljne probleme za besom, uzimala je i neke lekove za to, a tata je bio granični sek*ualni grabežljivac koji je neprestano govorio kako mu je supruga ružna i kako se stalno ponaša kao zmija i kako bi se rastao. Njihova deca bila su jednako loša, a jedno je već uzimalo lekove zbog problema u ponašanju. Otišla sam od njih nakon nekoliko meseci. (objektiv.rs)