DEČKO MI IMA 56 GODINA: Devojka (22) otkrila da je STARIJI od MAME I TATE, ali jedna stvar koju radi u krevetu…

Zanimljivosti

DEČKO MI IMA 56 GODINA: Devojka (22) otkrila da je STARIJI od MAME I TATE, ali jedna stvar koju radi u krevetu…

Alyssa Gutierrez (22) i njen partner Peter (56), iz Las Vegasa, upoznali su se na internetskoj stranici za upoznavanje ‘sugar daddy’ kada je Alyssa imala samo 20 godina. Pridružila se s ciljem pronalaska starijeg muškarca koji bi se ponašao poput džentlmena i razmazio je, kako prenosi Daily Star. – Oduvek su me privlačili stariji muškarci. Ludo je reći, ali još od malih nogu uvek sam znala da mi se sviđaju tatini prijatelji ili prijatelji starijeg brata – ispričala je.

Zajedno su već tri godine, a Peter ju je upoznao nakon svog prvog braka. – Bio sam u braku 15 godina, a razveo se 2010. Kad je Alyssa došla na naš dejt, bio sam ushićen i potpuno očaran njenom lepotom. Ona je tako draga osoba koja nije pokušala iskoristiti moje bogatstvo, poput mnogih drugih devojaka – rekao je Peter. Kada su se upoznali, Alyssini roditelji su bili u procesu razvoda pa je ona morala pronaći novi stan ili odlučiti s kim će živeti. Međutim, kada je rekla Peteru o svom problemu, on ju je pozvao da se useli kod njega, na šta je ona i pristala. Budući da joj je Peter bio najstariji partner kojeg je imala, Alyssa se brinula što će misliti njeni prijatelji i porodica, kao i Petrova deca, Payton (20) i Jenna (22).

– Peter je stariji od oba moja roditelja, ali nakon godinu i po dana rekla sam svojoj porodici i oni su to prihvatili. Ne provodim puno vremena s njegovom decom, ali oni prihvataju našu vezu – otkrila je.

Alyssa tvrdi da veza tako dobro funkcioniše, jer Peter zna kako se ponašati prema ženi i u spavaćoj sobi i van nje.

– Volim pojam sigurnosti, stabilnosti i odanosti u našem odnosu. Očigledno imamo sjajan s*ks. Zna kako da mi udovolji, iako to ne znači da ga nisam naučila par stvari – rekla je Alyssa. Iako često u javnosti dobijaju čudne poglede od drugih ljudi, više se ne obaziru na to, već imaju plan uživati u svojoj vezi.

– Planiramo da se večnamo. Nadamo se da ćemo se veriti ove godine. Pričamo i o deci, ali prvo se želim posvetiti svojoj karijeri. Mislim da ćemo imati decu kad navršim 25 godina – zaključila je Alyssa. (Espreso.rs/Vecernji.hr)