Najgora majka ikada? Ostavila TROJE DECE u parku, a ono što je uradila jednom od njih ostavlja bez teksta

Svijet

Najgora majka ikada? Ostavila TROJE DECE u parku, a ono što je uradila jednom od njih ostavlja bez teksta

Britani Gosni (29) iz Midltauna (Ohajo, SAD), optužena je da je napustila svoje troje dece u parku, a da je potom jedno od njih usmrtila dok je pokušavalo očajnički da se vrati u automobil.

U ponedeljak se izjasnila krivom za ubistvo šestogodišnjeg sina Džejmsa Hačinsona i dva teška dela ugrožavanja dece koje se dogodilo u februaru ove godine.

Ona je u početku tvrdila da nije učinila ništa svojoj deci, da bi se potom vadila na psihički poremećaj, ali je endavno utvrđeno da je ipak u stanju da joj se sudi.

Suočila se sa ukupno 16 optužbi, uključujući i otmicu, nakon što su vlasti rekle da je priznala da je napustila svoj sina i njegovog brata i sestru, stare sedam, odnosno devet godina, prenosi Njujork Post.

Prema izveštajima policije, maleni Džejms se uhvatio za ručku automobila kada je shvatio da će ga majka ostaviti u parku sa bratom i sestrom, ali je pao dok je Britani otresla vrata i udarila ga, a tom prilikom nezgodno je pao na glavu i na mestu ostao mrtav.

Prema sudskim dokumentima, ona se tada vratila kući, gde se sa svojim partnerom Džejmsom Hamiltonom (43) najpre dva dana držala telo sina u spavaćoj sobi, da bi ga potom bacili u reku.

Pre nego što su ga bacili u reku, navode sudski spisi, na stopala su mu stavili betonske blokove.

– Nije imala kud nego da prizna krivicu. kada snosite odgovornost za glavnu optužbu, najviše što optuženi može da učini je da prizna da je kriv i da je počinio zločin. To je pravda za ovo dete – naveo je tužilac Majk Gmoser nakon njenog priznanja šta je učinila.

Ona se potom branila da ju je partner naterao da se reši dece ukoliko želi da i dalje ostane sa njim.

Britani preti doživotna kazna zatovra, a presuda treba da joj bude izrečena 13. septembra.

Hamilton se u međuvremenu suočava sa optužbama za otmicu i grubu zloupotrebu tela. Pred sudom se kratko pojavio i rekao da nije kriv. (objektiv.rs)