Napisala pismo ubici svog brata da mu je OPROSTILA: Nakon toga odlučila se na NESTVARAN poduhvat

Zanimljivosti

Napisala pismo ubici svog brata da mu je OPROSTILA: Nakon toga odlučila se na NESTVARAN poduhvat

Ubedio je ženu da nije kriv, a posle 32 godine biće slobodan

Siril Straus udala se za bivšeg robijaša Džona Tjeđena, koji je proveo u zatvoru 32 godine zbog ubistva njenog polubrata.

Ona mu je oprostila užasan zločin koji je počinio davne 1989. godine i to je navela u pismu koje mu je napisala, a uskoro bi Džon mogao da bude potpuno slobodan.

Džon Tjeđen bio je glavni osumnjičeni nakon ubistva Brajana Mekgerija, a krv ubijenog pronađena je na cevi oružja.

Džon je tada rekao da ne može da se seti šta se dogodilo te noći kada mu je ubijen prijatelj Brajan, kao i očuh, ali to nije bilo dovoljno ubedljivo da bi ga poštedelo zatvora, prenosi Dejli star.

Siril se za Džona udala prošlog vieknda u njegovoj kući u Klivlendu, gde je pušten uz kauciju iz zatvora nakon 32 godine, nakon što su njegovi advokati pronašli nove dokaze koja ga navodno distanciraju od zločina. gde mu je ostalo da odleži još i uslovnu kaznu po izlasku iz zatvora.

On je stalno sve ove godine negirao da je kriv za ubistvo, a to je uradio i u odgovoru na pismo Siril.

– Napisao sam joj pismo i rekao da nisam to uradio. Verujem u Boga, znam šta je istina i znam da nisam ubio Brajana – rekao je Džon Tjeđen za 5News Cleveland.

Par je započeo kontakt pre pet godina kada su Siril počele da se vraćaju uspomene na Brajana.

– Oboje smo imali nešto zajedničko, a to je gubitak Brajana. Počeli smo da razgovaramo, ušli smo u kontakt i samo je nešto zaiskrilo između nas dvoje – kazala je siril, govoreći o iznenadnoj ljubavi između nje i čoveka koji je proveo tri decenije u zatvoru zbog ubistva njenog polčubrata.

Džon je trenutno u kućnom pritvoru, a ovog meseca trebalo bi da počne novo suđenje gde bi mu i zvanično bila skinuta krivica za zločin. (objektiv.rs)