Došao kod bivše žene da joj ostavi ključeve, a nakon onoga što mu je učinila JEDVA je preživeo

Svijet

Došao kod bivše žene da joj ostavi ključeve, a nakon onoga što mu je učinila JEDVA je preživeo 

Ona je negirala njegove navode, a sudija je doneo čudnu presudu

Muškarac identifikovan kao M.F.G. (52) optužio je bivšu suprugu M.A.B. da ga je polila vrelom vodom i nanela mu teške opekotine po celom telu, od glave preko torzoa, do nogu.

Prema izjavi žrtve, napad se dogodio prošle srede u večernjim časovima kada je ženi vratio ključeve zajedničke kuće u kojoj su živeli i rekao da želi da prekine vezu.

– Otišao sam da vratim ključeve jer sam zbog učestalih nesuglasica odlučio da ne živimk više sa njom. Znao sam da će napraviti problem, ali ovo nisam očekivao. Čekala me je sa kantom ključale vode i opekla mi je 35 odsto tela, prema onom što mi je doktor rekao. Imam prvostepene opekotine – naveo je muškarac za portal AG Noticias.

On je naveo da su njih dvoje bili u braku do 2017. godine, nakon čega se oženio drugom ženom sa kojom je dobio ćerku.

– U novembru 2020. sam se vratio da živim sa bivšom ženom, ali probleme nismo uspeli da izlečimo – naveo je on.

Prema njegovom svedočenju, dobio je neophodnu terapiju i lekove, a sada živi kod komšije. Takođe je istakao da je platio čuvarima da stražare ispred kuće u kojoj živi majka njegove ćerke, da i nju takođe ne bi napala njegova pomahnitala bivša žena.

Optužena M.A.B. je međutim negirala optužbe da je nasilna i optužila bivšeg muža za klevetu, a namera mu je, kako kaže, bila da iznose stvari iz njene kuće.

– Došao je sa ćerkom i rekli su mi da žele da uzmu neke stvari. On je bio unutra i uzimao je sve što mu se našlo pod rukom. Morala sam da uradim to što sam uradila kako bih sačuvala svoj integritet jer ne znam za šta je sve sposoban. Hteo je da ukrade stvari, a to nisam dozvolila – navela je ona.

Sudija Pablo Kontreras presudio je ipak u korist oštećenog i zabranio je ženi kontakt i prilazak čoveku i njegovoj ćerki.

Zanimljivo je, međutim, da nije izrekao nikakve mere zatvaranja, niti novčanu kaznu. (objektiv.rs)