SKINITE 3 KILOGRAMA ZA 7 DANA, OVO JE DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo šta popije svako jutro umjesto kafe

Showbizz

SKINITE 3 KILOGRAMA ZA 7 DANA, OVO JE DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo šta popije svako jutro umjesto kafe

Pjevačica Marija Šerifović je na svom YouTube kanalu podijelila iskustvo sa dijetom koju joj je prepisala nutricionistkinja.

Marijina dijeta zasniva se uglavnom na salatama, mladom siru, tunjevini i belom mesu. Na samom početku pjevačica je pozvala sve da se pridruže sedmonedjeljnom planu ishrane.

– Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan to je nešto sa čime započinem dan – rekla je Marija.

U toku dijete i ovih sedam dana detoksa Šerifovićeva je nekoliko puta bila gladna, ali je uspjela da odoli iskušenjima i zdravo se hrani, a u toku ove nedjelje izgubila je 2, 8 kilograma.

– To je veliki uspjeh, naravno možda je moglo i bolje, ali je svakako rezultat dobar. Nemojte se nadati da će svake nedjelje biti ovako, jer to u startu odmah dolazi do izbacivanja viška tečnosti i toksina – zaključila je Marija zadovoljna rezultatima prve nedjelje.(novi.ba)