Strašna tragedija: Bračni par nastradao kod Rušnja, iza sebe ostavili četvoro djece

Svijet

Strašna tragedija: Bračni par nastradao kod Rušnja, iza sebe ostavili četvoro djece

Beograđani Snežana Kljajić (53) i njen suprug Milan (48) nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se u petak oko 21 čas dogodila na Ibarskoj magistrali kod Rušnja.

Do nesreće je, kako piše Kurir, došlo kada se automobil u kom su bili poginuli supružnici sudario s kamionom za čijim volanom je bio L. N. (22).

Kako Kurir dalje nezvanično navodi, automobilom je navodno upravljala Snežana, dok je njen muž bio na mjestu suvozača.

– Sudar je bio jeziv. Od siline udarca automobil se prevrnuo i bio je potpuno smrskan. Vidjelo se da u njemu niko nije mogao da preživi. Ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt muškarca i žene. Vatrogasci su morali da sijeku lim kako bi došli do tijela nastradalih. O tome koliko je sudar bio žestok svjedoči i to što je kamion završio na travnatoj površini kraj magistrale, a saobraćaj je satima bio obustavljen, ispričao je očevidac.

Policija je obavila uviđaj i radi se na utvrđivanju svih okolnosti nesreće.

– Sumnja se da je vozač kamiona zaspao za volanom – kaže izvor.

Prijateljica nastradalih Kljajića jučer su bili u potpunom šoku zbog tragedije. Kako kažu, iza njih je ostalo četvoro djece.

– Oboje su bili dobri i vrijedni ljudi. Imali su brakove i prije zajedničkog, a odgajali su četvoro djece, od kojih su neka odrasla. Milan je radio u Opštini Voždovac – priča jedna prijateljica.

Divni ljudi

Kako kaže, još uvijek ne znaju kako se nesreća tačno dogodila, kao i gdje su Kljajići kobne večeri išli.

– Znamo da oni tu negdje kod Rušnja imaju vikendicu, a da li su možda krenuli na vikend ili su se vraćali od nekud ne znamo. Uostalom to sad nije ni važno. Izgubili smo divne prijatelje i vrijedne ljude, a djeca su ostala bez roditelja. Tragedija je strašna – kaže prijateljica.

Sestra ih prepoznala

Posle nesreće članovi porodice morali da idu na prepoznavanje tijela.

– Čuo sam da je Milanova sestra sa prijateljem išla da ih identifikuje. Žena je van sebe. Ne može da povjeruje šta ju je snašlo – kaže izvor upoznat sa slučajem. (ekskluziva.ba)