ŠOK PRIZNANJE ZLATE PETROVIĆ! TUKLA SAM SVE SVOJE BIVŠE MUŽEVE: Hasanu, Peji i Saši Popoviću sam volela da puknem ŠAMARČINU…

Showbizz

ŠOK PRIZNANJE ZLATE PETROVIĆ! TUKLA SAM SVE SVOJE BIVŠE MUŽEVE: Hasanu, Peji i Saši Popoviću sam volela da puknem ŠAMARČINU…

Pevačica Zlata Petrović otkrila da je šamarala Hasana Dudića, Peju i prvog čoveka Granda Sašu Popovića!

Pevačica, koja je navodno zabranila sinu da se zabavlja s najstarijom sestrom Rodić, otkrila je da joj “nije bilo strano da se pobije” s bivšim ljubavnicima kada bi se posvađali.

“Ja sam energična i srčana žena, kod mene nema ništa mirno. Nema laganog odnosa – ili sve puca ili nema ničega. Svoje muškarce sam volela najviše na svetu i za svakog sam mislila da će biti poslednji i zauvek”, rekla je pevačica i dodala da nikada nije gledala na pare i moć.

“Mogao je da ima podrumčić i dve stolice, ako se volimo nema veze. Ali, bila sam opasna. Sa svakim bivšim sam se potukla, nisam trpela da mi popuju. Šamarala sam ih sve kada je dolazilo do svađe! I oni su mene, moram da priznam da je bilo zanimljivo. Hasana, Mirka, Peju i Popovića sam tukla i šamarala, ali onako, ženski, iz strasti. Malo ih pucnem, a oni uživaju. Voleli su te velike strasti”, rekla je Zlata.

Pevačica je otkrila i da je od bivših dobijala šamare.

“Ja sam više volela da mi muškarac pljusne šamarčinu nego da mi morališe, ne volim pi*kice. Opali mi šamar, pa ja tebi i da završim – Da se ogradim, nisam za nasilje, daleko bilo, ali to je više strast. Nisu mene muškarci tukli, zar mislite da mene može neko da bije? Ali, bilo je međusobnog ćuškanja, šamaranja i udaranja. Nije niko patio zbog toga niti bio povređen. Vrlo često sam znala i da lomim sve oko sebe. Peji sam slupala sva stakla na vikendici kada sam posumnjala da me vara. Sve je pucalo od stakla i kamenja. Sada sam najbolji prijatelj sa svima njima”. (kurir.rs/s.telegraf/republika)