Oženio bogatu devojku, ali je ljut na njene roditelje jer NE DAJU pare: Supruzi je uputio šokantne reči

Zanimljivosti

Oženio bogatu devojku, ali je ljut na njene roditelje jer NE DAJU pare: Supruzi je uputio šokantne reči

Kazahstanac po imenu Dastan oženio se pre tri godine, a sa suprugom Ajman ima dete. Oni žive u nezavidnoj finansijskoj situaciji, što bi se reklo “jedva sastavljaju kraj s krajem”, pa je Dastan očekivao pomoć dobrostojećih tasta i tašte. Međutim, od “finansijske injekcije” iz tazbine nije bilo ništa.

On je od detinjstva sanjao da živi u raskošnoj kući i želeo je da bude bogat. Uspeo je da završi fakultet i zaposli se u struci, ali ne zarađuje mnogo. Na trećoj godini studija upoznao je devojku, buduću suprugu, za koju je shvatio da potiče iz bogate kuće.

– Odmah sam shvatio da su Ajmanini roditelji dobrostojeći. Na fakultet je dolazila skupocenim automobilom, lepo i markantno se oblačila i trošila je dosta novca, nije joj bilo žao da potroši ni na šta. Saznao sam da su njeni roditelji uticajni ljudi. Uprkos razlici u materijalnim mogućnostima, nisu bili protiv našeg braka. Dali su nam blagoslov i pomogli u organizaciji venčanja – započeo je Dastan ispovest za Nur.kz.

Nakon venčanja odlučili su da se isele iz skromne očeve kuće i da iznajme stan. Duboko u sebi dastan se nadao da će im tast pomoći u rešavanju stambenog pitanja, ali je pogrešio u proceni.

– Radili smo i ajman i ja i nismo imali problema sa plaćanjem kirije. Kasnije je moja žena zatrudnela i otišla je na porodiljsko odsustvo. Sada živimo samo od moje plate, a veliki su rashodi za bebu – naveo je Dastan, koji je jednog dana nagovorio ženu da potraži od roditelja novac kako bi izašli iz krize.

Ajman se, kako kaže, u tom momentu naljutila i odbrusila mužu da je sa njom u braku samo iz interesa i da se nadao da će biti “na grbači” njenim roditeljima.

– Zasita, zanimalo me je njihovo finansijsko stanje. Nadao sam se da će mi tast pomoći da stanem na noge. on ima priliku da nam kupi stan i pokloni nam automobil, ali Ajman ne želi ništa da traži od njih. Vrlo sam uvređen što na nas gledaju kao na strance – jasan je Dastan.

Iako je priznao da su roditelji na njegovoj strani i da smatraju da onaj ko ima, treba da pomogne, čitaoci kazahstanskih časopisa i korisnici društvenih mreža navode da treba da ga bude sramota da očekuje da mu nešto padne sa neba, već da treba da se izbori za status koji želi. (objektiv.rs)