Moj oženjeni ljubavnik me VARA: Zajedno smo već tri godine, a evo ZBOG KOGA mi je okrenuo leđa

Ispovijesti

Moj oženjeni ljubavnik me VARA: Zajedno smo već tri godine, a evo ZBOG KOGA mi je okrenuo leđa

“Ljubavnik me vara – sa svojom ženom”, požalila se jedna Britanka.

Ona je poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

A kako bi dobila savet, ispričala joj je u kakvoj situaciji se našla.

“Imam 25 godina i zaljubljena sam u oženjenog muškarca oko tri godine”, napisala je ona.

“On ima 40 godina i bio je moj lični trener, ali počeli smo da se viđamo tek kada sam završila kod njega sa časovima. Znao je da mi se dopada i besramno je flertovao. Bila sam presrećna kada sam, nekoliko meseci kasnije, kada sam završila kurs, naletela na njega u pabu. Izašao je sa prijateljima, ali smo na kraju imali s*ks. Od tada smo u strastvenoj aferi”, kaže.

“On je jako s*ksi, samouveren, fit i inteligentan. A činjenicu da je stariji smatram uzbudljivom. Oduvek mi je govorio da više ne voli svoju ženu, ali da ostaje sa njom zbog dece. Pričao je da nije spavao sa njom godinama i da nemaju mnogo toga zajedničkog. Međutim, prošle nedelje mi je najbolja drugarica rekla da ga je videla u gradu zajedno sa ženom. Kaže da su se držali za ruke i da su se smejali. Kaže da me on koristi i da treba da raskinem sa njim pre nego postanem još više povređena. Nisam siguna da mogu. On mi je sve na svetu. Momci mojih godina su dosadni i nezreli”, ispričala je Britanka.

“Stvari su se u poslednje vreme definitivno promenile. Obećavao je da će jednog dana ostaviti ženu i da ćemo živeti zajedno. Međutim, sada, kada to pomenem, kaže da nam je bolje kao prijateljima sa povlasticama. Svakog dana plačem, pokušavam da shvatim gde sam pogrešila i zašto sve ređe želi da se viđamo. Ne znam kako sam ikada mogla da živim bez njega”, zaključila je žena.

“Žao mi je, ali moram da budem brutalno iskrena sa vama. Ovaj čovek je oženjen i sasvim sigurno vam je rekao ono što je smatrao da želite da čujete. Da je želeo da ostavi ženu zbog vas, to bi već uradio. Zvuči kao da se umorio od vaše veze i da ga više ne uzbuđuje. Čak vam je i rekao da vas želi samo za povremeni s*ks. On nije neko kome biste mogli da verujete. Izgleda da mu ne predstavlja problem da vara svoju ženu i da vas obe laže. Obećavam, moći ćete da živite bez njega i naći ćete boljeg od njega – nekoga ko zaslužuje vašu ljubav i vreme. Molim vas, nemojte više traćiti svoj život na njega”, odgovorila je Deidre. (objektiv.rs)