On ima 190 kilograma, a ona 50: Jede na svaka DVA SATA i kad su je pitali ŠTA RADE U KREVETU – odgovor je ostavio ljude BEZ REČI

Zanimljivosti

On ima 190 kilograma, a ona 50: Jede na svaka DVA SATA i kad su je pitali ŠTA RADE U KREVETU – odgovor je ostavio ljude BEZ REČI

Haftur Julijus Bjornson (30) visok je 206 centimetara i ima otprilike 193 kilograma, dok njegova supruga, fitnes instruktorka Kelsi Henson (29) ima svega 158 centimetara i nije mu ni do ramena. Lakša je od njega čak 140 kilograma. Zvezda serije “Igra prestola” koji tumači lik kojeg oslovljavaju sa Planina, sa svojom suprugom bio je glavna atrakcija u sredu u Njujorku na svetskoj premijeri osme i poslednje sezone serije.

BjornsonNjih dvoje glase za najneobičniji par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od oktobra prošle godine, a ljudima je uvek smešno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini. Mnogi su komentarisali su da mu devojka izgleda kao ćerka i pitali ga – kako se oni ljube.

Par ne obraća pažnju na komentare, a glumac je posebno ponosan zato što važi kao jednog od najjačih muškaraca u svetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspešne ‘mase’.

– Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija. Moram da jedem svaka dva sata kako bih održao postojeću masu, rekao je Planina za “Daily Mail”.

Zbog svog izgleda glumac je priznao i kako ne može da leti avionom u ekonomskoj klasi već mora u onoj poslovnoj. Dok je njegova supruga otkrila koliko je Planini potrebno mnogo hrane.

– On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe – rekla je uz smeh Kelsi.

Pošto ih stalno prijatelji pitaju kako izgleda njihov intimini odnos, Planina je bio kratak u odgovoru: “Ona je uvek gore”.

Par se upoznao u septmebru 2017. kada mu je Kelsi prišla u restoranu i zatražila autogram. Između Planine i “Palčice” odmah je sevnula varnica.(zena.blic.rs)