Ovo je žena kojom se oženio Miki Đuričić: Dugo su zajedno, rodila mu je kćerku, a najviše se plaši da je ne prevari u rijalitiju!

Showbizz

Ovo je žena kojom se oženio Miki Đuričić: Dugo su zajedno, rodila mu je kćerku, a najviše se plaši da je ne prevari u rijalitiju!

Naime, njih dvoje su se vjenčali u crkvi, gdje su i kristili kćerku Dunju, dok je opštinsko vjenčanje održano u jednom prijestoničkom restoranu.

Iako već godinu dana živi sa svojom izabranicom, koja mu je prošlog avgusta podarila kćerku Dunju, poznati pčelar iz Kupinova riješio je da tek sad s njom ode pred matičara.

Takođe, njegova izabranica se do sada nikada nije eksponirala, a tek na slikama sa svadbe vidimo koliko su zaljubljeni.

– Pa, mi smo već zajedno, to mi je žena, živimo zajedno već godinu dana, samo ćemo sad da se vjenčamo i zvanično. Planirali smo da to bude 4. septembra, prije nego što ja uđem u “Zadrugu”. Sad ćemo prvo građansko vjenčanje da organizujemo, pa ćemo poslije crkveno – kaže Miki i dodaje da se raduje tom danu.

– Mi smo to planirali i ranije, još prije tri mjeseca smo to definitivno odlučili, samo smo čekali da se stvore neki uslovi i eto, početkom septembra ćemo to, Bože zdravlja, da uradimo. Pravim veselje, naravno. Biće to u jednom restoranu, za uži krug ljudi… Porodica, prijatelji, biće lijepo – rekao je nedavno rijaliti učesnik.

Podsjetimo, Miki uskoro ulazi u “Zadrugu 5”, a kako je ispričao samo se plaši da ne prevari suprugu u rijalitiju.

– Biću vjeran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živio da me kući ne čekaju žena i dijete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze djevojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se objesim nasred žive vode ovdje u Kupinovu – rekao je Miki za medije. (Kurir.rs)